Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς: Η κίνηση απελπισίας! Πλησίασε την κάμερα και άρχισε να φωνάζει!

Έξαλλος ο παρουσιαστής!

Νίκος Μουτσινάς: Η κίνηση απελπισίας! Πλησίασε την κάμερα και άρχισε να φωνάζει!
News 09.12.2019 17:36

Ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της εκπομπής του! Η κίνηση απελπισίας του τράβηξε όλα τα βλέμματα μιας και ο παρουσιαστής πλησίασε την κάμερα και άρχισε να φωνάζει δυνατά!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι ικανός να "πουλήσει" και να "αγοράσει" όλη την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται έξαλλος με αυτά που ακούει στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι»!

Ένα σχόλιο που έγινε στην εκπομπή «Ο πιο αδύναμος κρίκος» ήταν αρκετό για να τον βγάλουν από τα ρούχα του. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης θέλοντας να κάνει κοπλιμέντο στον Τάσο Τρύφωνος, σχολίασε πως είναι πιο όμορφος από τον Μουτσινά και πιο νέος, μιας και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, κρύβει την ηλικία του και δεν λέει σε κανέναν πως είναι 48! Με το άκουσμα του αριθμού ο Νίκος Μουτσινάς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, ωστόσο το επόμενο σχόλιο ήταν αυτό που ήρθε να τον τερματίσει!

Να θυμίσουμε πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νίκος Μουτσινάς σοκαρίστηκε στην εκπομπή, βλέποντας τη δίδυμη αδερφή της «Βάνιας»!

Ο διαγωνιζόμενος είπε πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει μπότοξ! Το σχόλιο αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα τον παρουσιαστή ο οποίος έτρεξε προς τις κάμερες και άρχισε να δείχνει το πρόσωπό του φωνάζοντας πως δεν έχει κάνει μπότοξ ωστόσο ίσως κάνει στο μέλλον!

Νίκος Μουτσινάς: «Ρε γελοίε»- «Κοκάλωσε» με το τηλεφώνημα που δέχτηκε!

«Ρε γελοίε...», είπε σήμερα στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς με το τηλεφώνημα που δέχτηκε, καθώς για λίγα λεπτά «κοκάλωσε».

Ο παρουσιαστής μετά το τραγούδι «Τόσα δειλινά» που έπαιξαν στο «Καλό μεσημεράκι», ακούστηκε μια ξένη φωνή στον αέρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς για λίγα λεπτά τα «έχασε» με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να πει, καθώς ο άντρας που ακουγόταν είχε αλλάξει την φωνή του.

Ωστόσο, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ποιος ήταν. «Ρε γελοίε Κουρκούλη, εσύ είσαι;» είπε ο παρουσιαστής.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που δεν αποχωρίζεται! Η φωτογραφία από παιδιά!

Νίκος Μουτσινάς εκπομπή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Σάρωσε στον ΣΚΑΙ με τα νούμερά του! "Φωτιά" για τους αντιπάλους του!

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε «πόλεμο»! Η «επίθεση» που δέχτηκε - «Δεν έχει και μαλλιά»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr 

Share