Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει: «Το GNTM με έχει βοηθήσει»!

Ο λόγος για την...

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει: «Το GNTM με έχει βοηθήσει»!

Μία αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει πώς έχει λειτουργήσει θετικά για εκείνη το GNTM! «Με έχει βοηθήσει»!

Τι κι αν τα δύο προγράμματα παίζουν την ίδια ώρα, οι πρωταγωνιστές της κορυφαίας σειράς του Ant1 μιλούν ανοικτά και εκφράζουν την αγάπη τους για το GNTM!

Συγκεκριμένα, η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική «Πηνελόπη», η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε το πώς το GNTM την έχει βοηθήσει!

Είχατε δηλώσει ότι αν δεν γινόσασταν ηθοποιός, θα ήσασταν τραγουδίστρια. Ισχύει;

«Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και έχω δουλέψει σε ρεμπετάδικο. Ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου είναι μουσικοί και έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που ακούγαμε μουσική 24 ώρες το 24ωρο. Μου αρέσει να τραγουδώ ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Βέβαια η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη».

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη σειρά του Ant1!

Πρόσφατα μια συνάδελφός σας από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι βλέπει GNTM. Εσείς το παρακολουθείτε;

«Ναι, το παρακολουθώ. Όταν θέλεις να αποφορτιστείς από μια μέρα που έχεις δουλέψει 18 ώρες, θέλεις να δεις κάτι χαλαρό. Πριν από το GNTM δεν μπορούσα με τίποτα να φωτογραφηθώ, οπότε άρχισα να βλέπω αυτό το πρόγραμμα μήπως με βοηθήσει με κάποιον τρόπο να μάθω να βγάζω φωτογραφίες. Και μετά κόλλησα. Με βοήθησε πάρα πολύ να μάθω πώς να πλασάρομαι σε μια φωτογράφιση».

αγριες μέλισσες gntm

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες! Δεν τα γνωρίζει κανείς...

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν. Μία ηθοποιός της σειράς ωστόσο το παίρνει απόφαση και αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται και εμείς δεν μπορούμε να δούμε πίσω από τις κάμερες! Είναι τρομερά περιστατικά και δεν τα γνωρίζει κανείς.

Η γνωστή ηθοποιός έχει συγκινήσει με το ρόλο της στην επιτυχημένη παραγωγή του Ant1, και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε τόσο στο κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της όσο και στα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Ο λόγος για την Μαρία Πετεβή, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο “TV Έθνος”.

Να σας θυμίσουμε πως μόλις χτες βγήκε στη "φόρα" η είδηση για το χωρισμό μιας από τις πρωταγωνίστριες της σειράς!

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά το ρόλο σας στις Άγριες Μέλισσες;

Ουσιαστικά δεν αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει μόνο το ότι γίνεσαι πιο αναγνωρίσιμος. Στο δρόμο μου μιλάει ο κόσμος και μου λένε ωραία λόγια. Πρόσφατα άκουσα από κάποιον ότι είμαι το πιο ωραίο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να έχει.

Ο κόσμος σας ρωτάει εάν θα παντρευτείτε τον Κλεομένη ή τι θα γίνει με τον Μελέτη;

Συνέχεια με ρωτάνε, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω. Ο κόσμος είναι αδηφάγος, θέλει να μάθει. Εγώ απαντάω πιο διπλωματικά, αλλά οι τηλεθεατές έχουν αγωνία εάν η Πηνελόπη θα αντιδράσει σε όλη αυτή την καταπίεση και αν θα έχει κάποια συνέχεια ο έρωτάς της με τον Μελέτη.

Πώς είναι οι τηλεοπτικοί γονείς σας και τα αδέλφια σας εκτός γυρισμάτων;

Εκτός κάμερας καμία σχέση. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, βρισκόμαστε κάθε Παρασκευή, βγαίνουμε όλοι μαζί και περνάμε πολύ ωραία.

Θυμάστε κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που σας έκανε να γελάσετε;

Ναι, και ήταν πολύ αστείο. Κάναμε σκηνή με τον Μελέτη στον στάβλο και έπρεπε να χαϊδεύουμε και να προσέχουμε ένα άλογο, μιλώντας παράλληλα. Κάνοντας πρόβα για τη σκηνή, το άλογο αρχίζει να γλείφει τον Μελέτη πάρα πολύ, μανιωδώς. Εκεί πεθάναμε στα γέλια.