Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη σε φωτογραφία: Τι έχουν σταματήσει να κάνουν η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη από τότε που έγιναν γονείς!

Τι έχει ανάγκη το ζευγάρι αλλά δεν το κάνει πλέον!

Η αποκάλυψη σε φωτογραφία: Τι έχουν σταματήσει να κάνουν η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη από τότε που έγιναν γονείς!
News 10.12.2019 08:29

Η Ολυμπία Χοψονίδου με μια φωτογραφία αποκάλυψε τι έχουν σταματήσει να κάνουν με τον Βασίλη Σπανούλη από τότε που έγιναν γονείς.

Η όμορφη εγκυμονούσα χθες το βράδυ είχε όρεξη για παιχνίδια στο Instagram και έτσι αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο της στους followers της για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο αρκετές ήταν οι ερωτήσεις για τα παιδιά της, πως τα καταφέρνει αλλά και για την ζωή της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Κάποιος από τους ακόλουθους της λοιπόν την ρώτησε αν βγαίνει καμία φορά μόνη με τον αρχηγό του Ολυμπιακού και εκείνη απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Και ποιος δεν το έχει ανάγκη αλλά πλέον είναι σπάνιο φαινόμενο». Οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί απόλυτα στην οικογένεια τους, οπότε είναι αναμενόμενο πως πλέον έχουν λίγο χρόνο για να περάσουν μόνοι τους.

Χοψονίδου Σπανούλης παιδιά

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό αποκάλυψε και ποιο είναι το μεγάλο της ταλέντο που κανείς δεν γνώριζε.

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι γιοι της ακολουθούν τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη! Δείτε φωτογραφία!

Οι γιοι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά τους. Δείτε την φωτογραφία τους.

Μπορεί να διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο το μοντέλο δεν θέλει να χάνει τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία θα φέρει στον κόσμο το 6ο παιδάκι τους, κάτι που αποκάλυψε πριν από λίγους μήνες μέσα από ανάρτηση της, θέλησε να μας δείξει πως οι γιοι της ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά τους στον χώρο του αθλητισμού.

Με την δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram μας έδειξε τους άντρες του σπιτιού να παίζουν ποδόσφαιρο.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης γιοι

Ολυμπία Χοψονίδου: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν γεννήσει! Στο πλευρό της ο Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους!

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Ολυμπία Χοψονίδου λίγο πριν γεννήσει και φυσικά στο πλευρό της είναι ο σύζυγος της, Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγο καιρό από τώρα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το έκτο παιδάκι τους και ανυπομονούν!

Η Ολυμπία Χοψονίδου φρονίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά τους και έτσι συχνά πραγματοποιούν οικογενειακές εξόδους όλοι μαζί.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Βασίλης Σπανούλης μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου πόζαρε μαζί με τους τρεις γιους του –Θανάση, Βασίλη, Δημήτρη- στο σινεμά.

Φυσικά μαζί ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τις δύο κόρες τους, Αιμιλία και Αναστασία.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης οικογένεια Ολυμπία Χοψονίδου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλης Σπανούλης: Αυτό είναι το δωμάτιο μέσα στο σπίτι που περνάει τρυφερές στιγμές με την Ολυμπία Χοψονίδου! Φωτογραφίες από μέσα..

Ολυμπία Χοψονίδου: Ο γιος της έχει την ίδια συνήθεια με το Βασίλη Σπανούλη! Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τι κάνει!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την showbiz εδώ

Share