Master Chef: Η Σπυριδούλα κουρεύτηκε και τα νέα της μαλλιά είναι σε άλλα επίπεδα! Θα τα λατρέψουν και οι... «εχθροί» της!

Τα κόντινε πολύ αλλά της πάει τρελά!

Master Chef: Η Σπυριδούλα κουρεύτηκε και τα νέα της μαλλιά είναι σε άλλα επίπεδα! Θα τα λατρέψουν και οι... «εχθροί» της!

Η Σπυριδούλα από το Master Chef κουρεύτηκε και τα νέα της μαλλιά είναι σε άλλα επίπεδα, τόσο πολύ που θα τα λατρέψουν και οι... «εχθροί» της! Δείτε φωτογραφία!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, που σχεδόν όλοι αγαπούσαν να μισούν έκανε μια υπέρτατη αλλαγή!

Λίγο μετά τις φήμες που την ήθελαν να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, στο νέο κύκλο αποφάσισε να ανανεωθεί πλήρως! Έτσι λοιπόν η Σπυριδούλα έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ και τα έκανε πιο στιλιζαρισμένες μπούκλες. Εμείς θεωρούμε μάλιστα, ότι η αλλαγή της είναι τόσο πετυχημένη που μέχρι και οι «εχθροί» της, θα την λατρέψουν. Επειδή ωστόσο τα πολλά λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Η παίκτρια που απασχόλησε όσο κανείς άλλος κυρίως για την συμπεριφορά της το κοινό, μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, για πρώτη φορά κάνει την πιο... εντυπωσιακή και αποκαλυπτική φωτογράφισή της και ταυτόχρονα αποκαλύπτει πράγματα για την ζωή της!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Τι παιδί ήσουν;

Έπαιζα στις γειτονιές μέχρι αργά, με μάλωναν οι γονείς μου, αλλά επειδή είχα μεγαλύτερα αδέρφια έλεγα ότι είμαι μαζί τους και με άφηναν. Ήμουν χωμένη μέσα στα τσιπουράδικα, γιατί είχαν οι γονείς μου και μoυ άρεσε από μικρή να ανακατεύομαι με αυτά. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μαγειρική.

Σου είχε τύχει περιστατικό με μεθυσμένο;

Όχι, γενικά δεν μπλεκόμασταν με αυτά, πάντα ο πατέρας μου έβγαινε μπροστά και κανόνιζε με αυτούς τους ανθρώπους.

Ήσουν «ερωτευμένη» με τον πατέρα σου;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Ήμουν ερωτευμένη με τον αδερφό μου επειδή είναι κούκλος και είναι ακόμα το είδωλό μου. Με προστάτευε πάντα, όταν του έλεγα ότι μου αρέσει ένα παιδί θα έλεγχε ποιος, πού, πότε. Όταν άρχισα να μεγαλώνω κάναμε παρέα.

Με την αδερφή σου αντίστοιχα τι σχέση είχες;

Μαλώναμε για τα ρούχα, για το φαγητό, για το μπάνιο, για τις πετσέτες... Παίζαμε ξύλο για τα πάντα, αλλά τώρα είμαστε αχώριστες. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τα αδέρφια μου.

Πότε αρχίσατε να τα βρίσκετε;

Γύρω στα 15, δουλεύαμε μαζί, γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου άνοιξαν ξεχωριστά μαγαζιά, στο ένα δουλεύαμε εγώ με την αδερφή μου και τη μητέρα μου, ενώ ο αδερφός μου δούλευε με τον πατέρα μου στο άλλο. Εκεί δεθήκαμε πολύ και γίναμε πολύ καλές φίλες. Επίσης, βάφτισα την μπέμπα της, νομίζω δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη νονά (γέλια).

Όταν χώρισαν οι γονείς σας χωριστήκατε και τα παιδιά;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Εγώ έμεινα με τον μπαμπά μου και τα αδέρφια μου με τη μαμά, ήμουν η μικρότερη οπότε δεν είχα επιλογή. Οι γονείς μου δεν είχαν καθόλου καλό χωρισμό, θυμάμαι τσακωμούς και φασαρίες, άσχημα σκηνικά. Ήταν ένας χωρισμός που μας άφησε και οικονομικά βάρη γιατί υπήρχαν μαγαζιά στη μέση, και εσωτερικές πληγές τις οποίες έχω αποβάλει εδώ και δύο χρόνια.

Το συζήτησες με τους δικούς σου;

Πολλές φορές. Απλά δεν τα έβρισκαν, μαλώνανε, υπήρχαν πολλά πράγματα στη μέση και δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούν. Ο πατέρας μου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, όπως και η μαμά μου, οπότε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ.

Πήρες από μικρή τη ζωή στα χέρια σου;

Ναι, απ' όταν χώρισαν οι γονείς μου ξεκίνησα να βοηθάω τη μαμά μου στο τσιπουράδικο και μετά δούλευα ταυτόχρονα σε ένα ξενοδοχείο του Βόλου για να πληρώνω τη σχολή μου.