Δούκισσα Νομικού: Έβαλε μαύρο, άσπρο και έβγαλε την πιο ωραία της φωτογραφία! «Τρελάθηκε» και ο Θεοδωρίδης!

Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι!

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε μαύρο, άσπρο και έβγαλε την πιο ωραία της φωτογραφία! «Τρελάθηκε» και ο Θεοδωρίδης!

«Τρελάθηκε» και ο Θεοδωρίδης με την Δούκισσα Νομικού! Έβαλε μαύρο, άσπρο και έβγαλε την πιο ωραία της φωτογραφία με διαφορά!

Εξάλλου, με τέτοιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται χρώμα για να ξεχωρίσει... Η Δούκισσα Νομικού, έχει επιστρέψει πολύ ενεργά στα social media, για την προώθηση συλλογής κοσμημάτων της.

Η καλλονή παρουσιάστρια, όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει κάνει ένα νέο βήμα και το προωθεί φυσικά μέσω Instagram. Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της η Δούκισσα, έβαλε φίλτρο σε άσπρο και μαύρο και μας γοήτευσε τόσο, που είμαστε σίγουροι ότι μέχρι και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, τρελάθηκε κανονικά! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Ούτε ο Θεοδωρίδης δεν την αναγνωρίζει!

Η φωτογραφία από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά της και έχει αφήσει για λίγο τον χώρο της τηλεόρασης!

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και μάθαμε πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της, δημιουργώντας κάτι δικό της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με Instastories μια φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της!

Πρόκειται για μία throwback φωτογραφία, από το 2017, που ήταν έγκυος στο μικρό Σάββα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δύο χρόνια με σερί εγκυμοσύνες, θηλασμούς, άβαφη ρίζα.Τι γρήγορα και όμορφα που περνάει ο καιρός».

Πλέον η Δούκισσα Νομικού έχει χρόνο και για τον εαυτό της και για όλα τα υπόλοιπα. Έχει γίνει ακριβώς έτσι όπως ήταν πριν τις εγκυμοσύνες και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θα έλεγε κανείς ότι δεν την αναγνωρίζει πια, αφού ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που η ίδια δεν μπορούσε να παρέχει την απαραίτητη περιποίηση στον εαυτό της!

Όπως και να έχει η Δούκισσα Νομικού είναι πάντα όμορφη και η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η πιο καλύτερη περίοδος μιας γυναίκας!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού εγκυμοσύνη Δημήτρης Θεοδωρίδης