Βασιλική Μιλλούση: Τι κάνει η νέα μανούλα όσο το μωράκι της κοιμάται; Η γλυκιά φωτογραφία που "έριξε" το Instagram!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Βασιλική Μιλλούση: Τι κάνει η νέα μανούλα όσο το μωράκι της κοιμάται; Η γλυκιά φωτογραφία που

Η γλυκιά φωτογραφία της Βασιλική Μιλλούση "έριξε" το Instagram! Δεν θα πιστέψετε τι παραδέχτηκε πως κάνει η νέα μανούλα όσο το μωράκι της κοιμάται! Η ίδια δεν άντεξε και μοιράστηκε την στιγμή με τους ακόλουθούς της.

Η αθλήτρια πλέον ζει μοναδικές στιγμές, αφού η μικρή της, την γεμίζει καθημερινά ευτυχία με τα παιχνίδια στο σπίτι και τις βόλτες τους. Κάτι φυσικά που λατρεύει να σχολιάζει και στα social media.

Ως λάτρης των κοινωνικών δικτύων λοιπόν, δεν παραλείπει να ανεβάζει την καθημερινότητά της με την μπέμπα της, στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί τι κάνει με το που βλέπει την μικρούλα της να κοιμάται...

«Το κάνετε ή το κάνατε και εσείς αυτό ε?? να καθεστε και να χαζευετε όσο κοιμαται», σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της, με τα σχόλια να πέφτουν "βροχή".

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της!

Έτσι είναι το σώμα της Βασιλικής Μιλλούση, ένα περίπου μήνα μετά την γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτα της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η αθλήτρια πλέον ζει μοναδικές στιγμές, αφού η μικρή της, την γεμίζει καθημερινά ευτυχία με τα παιχνίδια στο σπίτι και τις βόλτες τους.

Η Βασιλική Μιλλούση με το που γέννησε μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει όσα κιλά πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και να επανέλθει το σώμα της στα φυσιολογικά.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία της και μας έδειξε πως είναι το κορμί της ένα μήνα μετά...

Βασιλική Μιλλούση σώμα

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Μας δείχνουν το καινούργιο παιδικό δωμάτιο!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μας δείχνουν το καινούργιο παιδικό δωμάτιο!

Οι ευτυχισμένοι γονείς επέστρεψαν χτες στο σπίτι μαζί με τη νεογέννητη κορούλα τους και ο ενθουσιασμό τους δεν κρύβεται! Οι δυο τους ζουν τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους με τον ερχομό της μπέμπας τους και αυτό φαίνεται στα χαμόγελά τους!

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Πήραν εξιτήριο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την μπέμπα τους!

Στο πιο πρόσφατο ποστ τους στο Instagram, μας δείχνουν το ροζ δωμάτιο της μικρής και το λούτρινο αρκουδάκι της! «Πρώτη μέρα στο σπίτι μαζί σου», έγραψε η υπέροχη μανούλα και εμείς... "λιώσαμε"!

μιλλούση πετρούνιας παιδί