GNTM: Η Πόπη ξεσπά! Η απάντηση - "φωτιά" στα αρνητικά σχόλια της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων μίλησε για όλα!

GNTM: Η Πόπη ξεσπά! Η απάντηση -

"Χαμός" επικράτησε με τις δηλώσεις της Πόπης στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Η πρώην παίκτρια του GNTM ξεσπά, και δίνει την δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από την Ταραμπάνκο.

Η ίδια καλεσμένη στην "Φωλιά των ΚουΚου", δεν δίστασε να μιλήσει αναλυτικά για τα όσα έζησε μέσα στο σπίτι, αλλά και να δώσει την δικιά της "αιχμηρή" απάντηση στα σχόλια που άκουσε από την Κάτια. Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για την Πόπη, «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσει τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρόνων».

Εκείνη όμως κράτησε την ψυχραιμία της, και δήλωσε, «Πιστεύω ότι με φοβόντουσαν. Όταν μπαίνεις μέσα σε ένα παιχνίδι και αναφέρει η Κάτια πως είμαι 1.50 και 30 χρονών… Εντάξει δηλαδή. 1.50 δεν είμαι. Είμαστε σχεδόν ίσα. Και όταν είσαι 30 χρονών και 40 και 50 και 60 πρέπει να ακολουθάς τα όνειρά σου. Μας βλέπουν και άνθρωπο που είναι 30, 40, 50. Τι τους λες; Ότι δεν έχουν όνειρα γιατί μεγάλωσαν; Μακάρι να είναι στα 30 της όσο είμαι εγώ. Αυτό της εύχομαι. Με πείραξε πάρα πολύ όχι για το ύψος, αλλά για την ηλικία. Δεν κατάλαβα καν γιατί το είπε. Είμαι 30. Με ενόχλησε γιατί μιλάει για ένα ευρύτερο κοινό. Πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας ό,τι ηλικία και να είμαστε. Δεν είμαι τρελή. Είμαι 30, αλλά αν έδειχνα μεγαλύτερη δεν θα ακολουθούσα αυτόν τον χώρο. Ξέρω ότι μικροδείχνω και για αυτό με παίρνουν στις δουλειές. Τι την ενόχλησε που είμαι 30;»

Ωστόσο, τα spoiler πάνε και έρχονται, με πολλά να έχουν βγάλει ήδη και την νικήτρια. Ποιο θα είναι το μεγάλο "αστέρι" του φετινού σόου;

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας και της Πόπης μετά την αποχώρηση τους!

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν οι Κωνσταντίνα και η Πόπη μετά την αποχώρηση τους το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM.

Οι δυο παίκτριες του ριάλιτι του Star, ήταν αυτές που είχαν τα χειρότερα σποτάκια στην διαφήμιση γνωστού λαδιού για το σώμα.

Λίγο μετά την αποχώρηση τους έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις εμφανώς στεναχωρημένες.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω σήμερα εδώ πέρα. Πίστευα πως θα φτάσω πάρα πολύ ψηλά και ακόμη το πιστεύω για τον εαυτό μου. Και έξω. Και θα προσπαθήσω πάρα πολύ για πάρα πολλά πράγματα» είπε η Κωνσταντίνα.

«Ήρθα, έφυγα, ξαναήρθα, ξαναφεύγω. Δε θα ξανάρθω. Είμαι πάρα πολύ καλά. Εμένα το βίντεό μου, μού άρεσε. Ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Βγαίνω έξω και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα» πρόσθεσε η Πόπη.

Εντωμεταξύ μια ατάκα της Μαρίας στο χθεσινό επεισόδιο έβγαλε εκτός εαυτού ακόμα και την Ίλντα.