Ο "Αχιλλέας" από το Μπρούσκο μπήκε στην κουζίνα για τα μάτια μιας γυναίκας! Οι αγκαλιές πάνω από τον τεράστιο πάγκο!

Είναι καλλονή και διάσημη!

Ο

Οι αγκαλιές που έδωσε ο τηλεοπτικός "Αχιλέας" από το Μπρούσκο πάνω από τον τεράστιο πάγκο! Μπήκε στην κουζίνα για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Ανδρέας Γεωργίου έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά «Μπρούσκο».

Ο Ανδρέας Γεωργίου αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας του σειράς «8 Λέξεις». Σε λίγα επεισόδια της σειράς συμμετείχε και η γνωστή σε όλους μας «Μπρουκ», Κάθριν Κέλι Λανγκ.

Έτσι, ήρθε και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να «παίξει» στη θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία». Επομένως, βρέθηκε μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κούλλη Νικολάου στην Καλιφόρνια.

Ο ίδιος όπως μας έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι της Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία τους υποδέχτηκε θερμά.

Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα από την όμορφη αυτή βραδιά στο σπίτι της, στο Instagram, να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό των Ελλήνων ηθοποιών. «Ξαναβρεθήκαμε!! Τι καλά που έχω εδώ τον Ανδρέα, τον Κούλλη, τον Μάριο, οι οποίοι ήρθαν από την Ελλάδα», έγραψε η «Μπρουκ».

Επιπλέον, τον είδαμε να μπαίνει στην κουζίνα του σπιτιού της για τα μάτια της Κάθριν Κέλι Λάγνκ και όπως μπορέσαμε να δούμε έχει μια πάρα πολύ μεγάλη κουζίνα και έναν τεράστιο πάγκο!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρουκ

Ανδρέας Γεωργίου Μπρουκ

Μπρουκ κουζίνα Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο 8 Λέξεις

Ανδρέας Γεωργίου: Τα είχε μαζί της πριν το Μπρούσκο, και τώρα βρήκε μοντέλο! Το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο...

Τα είχε μαζί της πριν το Μπρούσκο, και τώρα βρήκε μοντέλο αλλά δεν είναι ο Ανδρέας Γεωργίου! Το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο και δείτε το!

Η τραγουδίστρια και ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν σε σχέση για αρκετό καιρό αλλά τελικά εκείνη, βρήκε τον έρωτα αλλού! Μάλιστα η ίδια μίλησε για τον κούκλο μοντέλο και αν τον δείτε το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ταταράκης αποκάλυψε αν βρισκόταν σε σχέση την περίοδο που γνωρίστηκε με την γνωστή τραγουδίστρια. «Σε αυτό το ταξίδι ήταν να έρθει μια άλλη κοπέλα και τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Έτσι, πήρε τη θέση της η Ελευθερία. Στην πτήση προς Βενετία, αν και πολύ κουρασμένη, μιλούσαμε αδιάκοπα. Θα σου εξομολογηθώ ότι στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψωνάρα, γι’ αυτό και ήμασταν επιφυλακτικοί με τον φίλο μου τον Βαγγέλη. Λέγαμε ότι αν δεν μας αρέσει η παρέα τους, απλά δεν θα τις κάνουμε παρέα.» είπε για την Ελευθερία Ελευθερίου και μείναμε να τον κοιτάμε! Δείτε το πρόσωπό του:

Ελένη Βαΐτσου: Απίστευτο! Δεν είναι από την Αθήνα η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην...