Κατερίνα Στικούδη: Επιβεβαίωσε τις φήμες και τα ευχάριστα "έσκασαν"! Το ανακοίνωσε η ίδια!

Το είπε στον Νίκο Μουτσινά!

Κατερίνα Στικούδη: Επιβεβαίωσε τις φήμες και τα ευχάριστα

Η Κατερίνα Στικούδη το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό! Το ανακοίνωσε η ίδια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τα ευχάριστα "έσκασαν"!

Επιτέλους έληξε το δράμα γύρω από το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του «My Style Rocks»! Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί ωστόσο αυτό της Κατερίνας Στικούδη ήταν τελικά αυτό που επικράτησε.

Μη χάσετε επίσης τα ονόματα που θα "παίξουν" στην κριτική επιτροπή!

Η ίδια το ανακοίνωσε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και ανακοίνωσε πως είναι πολύ χαρούμενη για το project που ανέλαβε.

Κατερίνα Στικούδη: Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια! Αποκλειστικό...

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη!

Στα γραφεία του Youweekly.gr ήρθα νέα - φωτιά για την μεγάλη απόφαση της Κατερίνας αλλά και για το επόμενο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στην ζωή της και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog.

Για αρχή, η τραγουδίστρια έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κανάλι του ΑΝΤ1 μέσα από την συμμετοχή της στο Your face sounds Familiar! Οι μεταμορφώσεις της έχουν απασχολήσει το κοινό κι έχουν κάνει τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως να την δουν στην τηλεόραση!

Η Κατερίνα δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της και αυτό φαίνεται πως έχει κερδίσει τον κόσμο. Αυτά βλέπουν, λοιπόν, στο κανάλι του ΑΝΤ1 και όπως μου μεταφέρθηκε ήδη συζητιέται στους διαδρόμους ότι θα ήθελα να εντάξουν την παρουσία της Στικούδη στο δυναμικό του καναλιού.

Τι εννοώ με αυτό; Η τραγουδίστρια έχει δεχθεί ήδη πρόταση από τους ιθύνοντες του καναλιού για να υπογράψει συμβόλαιο και να αναλάβει δική της εκπομπή!

Η ίδια, όπως ξέρω από τις πηγές μου, δεν έχει απαντήσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Ωστόσο, κάπως πρέπει να καλυφθούν τα κενά που έχουν αφήσει στο κανάλι η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Λιάγκας και έχουν ξεκινήσει ήδη οι προτάσεις!

Για να δούμε, θα πει το μεγάλο ναι; Αλλά κάτι μου λέει πως... δεν θα την δούμε φέτος σε ρόλο παρουσιάστριας!