Γιάννης Φλωρινιώτης: Μιλάει δημόσια για το μεγάλο του παράπονο! "Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν..."

Τι είναι αυτό που τον έχει ενοχλήσει τόσο πολύ;

Γιάννης Φλωρινιώτης: Μιλάει δημόσια για το μεγάλο του παράπονο!

"Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του!" Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ξεσπά και μιλάει δημόσια για το μεγάλο του παράπονο από τον παρουσιαστή.

Μιλώντας στην κάμερα του Γιώργου Λιάγκα, ο ίδιος αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον έχει ενοχλήσει στη στάση του Παπαδόπουλου, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για άλλες πτυχές της ζωής του, που δεν ξέραμε.

Αποκάλυψε τα πάντα για τις πλαστικές του επεμβάσεις, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Λευτέρη Πανταζή, “Είχα πάει σε κάποιον, μου είχε βάλει σιλικόνη, έπεσε κάτω και παραμορφώθηκα. Από τότε άρχισα επεμβάσεις για να βγάλω τη σιλικόνη, όχι για να τραβηχτώ. Ήμουν 36 χρονών. Άρχισα να κάνω διορθώσεις, 4-5 χειρουργεία. Μπότοξ κάνω”.

“Ο Λευτέρης Πανταζής ποτέ δεν λέει την αλήθεια. Τον είχα γνωρίσει όταν εγώ μεσουρανούσα, ήταν καινούριος τραγουδιστής και ερχόταν να δει πώς δουλεύω. Τον συμπάθησα, πήγα κι εγώ τον άκουσα 2-3 φορές. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης, κοντεύει να μου αδειάσει όλο το βιογραφικό”.

Ο διάσημος τραγουδιστής ωστόσο, έχει προκαλέσει και στο παρελθόν σοκ με μεγάλες του δηλώσεις, αναφερόμενος σε προβλήματα υγείας του.

Γιάννης Φλωρινιώτης: "Έθαψε" τον Λευτέρη Πανταζή- «Έκλεψε το τραγούδι "Ταραχή"»!

"Έθαψε" κανονικά τον Λευτέρη Πανταζή ο Γιάννης Φλωρινιώτης! «Έκλεψε το τραγούδι "Ταραχή"»!

Η κόντρα του Γιάννη Φλωρινιώτη με τον Λευτέρη Πανταζή καλά κρατεί! Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Πανταζή, εξηγώντας γιατί δε θέλει να του ξαναμιλήσει ποτέ.

Λευτέρης Πανταζής: Έβαλε κάτω τον Θάνο Πετρέλη! (Βίντεο)

«Καθόλου δεν τα έχω βρει με τον Λευτέρη Πανταζή! Δεν υπάρχει περίπτωση! Πρώτα απ’ όλα έχει αδικήσει εμένα που μου έκλεψε το τραγούδι. Δεύτερον, την κόρη μου. Έχει αδικήσει το παιδί από τη Θεσσαλονίκη που του πήρε το τραγούδι Ταραχή και το έκανε σουξέ.

Όλοι λένε ότι τραγουδούν πιο λίγα χρόνια για να κρύψουν την ηλικία τους. Και ο Λευτέρης Πανταζής ξεκίνησε αρχές του ’70 και η Άντζελα Δημητρίου, τους ήξερα από τότε. Εγώ γιατί λέω 59 χρόνια και χαίρομαι που τραγουδάω τόσα χρόνια».