Ολυμπία Χοψονίδου! Ανακοίνωσε την είδηση που περίμεναν να ακούσουν όλοι! Δάκρυα χαράς για τον Σπανούλη!

Το αποκάλυψε με μία φωτογραφία!

Ολυμπία Χοψονίδου! Ανακοίνωσε την είδηση που περίμεναν να ακούσουν όλοι! Δάκρυα χαράς για τον Σπανούλη!

Επιτέλους μετά από καιρό, η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε την είδηση που όλοι περίμεναν να ακούσουν για την εγκυμοσύνη της! Στο άκουσμά της, δάκρυα χαράς "έτρεξαν" για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της.

Το υπέροχο μοντέλο ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το έκτο της παιδί. Η είδηση της εγκυμοσύνης της, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε χαμό μιας και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να "πειράξουν" το ζευγάρι σχολιάζοντας τον αριθμό των παιδιών του, με πρώτο τον κουμπάρο τους, Θοδωρή Παπαλουκά!

Ωστόσο, η ευτυχισμένη οικογένεια συνεχίζει να αυξάνει τα μέλη της, με τους τρεις γιους του ζευγαριού να ακολουθούν σιγά σιγά τα βήματα του μπαμπά τους!

Σε ένα από τα πλέον συνηθισμένα Q&A που κάνει η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού στο Instagram, θέλησε να αποκαλύψει το πότε θα γεννηθεί το έκτο της παιδί!

Έτσι απαντώντας σε έναν follower, αποκάλυψε πως το παιδί θα γεννηθεί τον Ιανουάριο!

χοψονίδου γέννα

Ολυμπία Χοψονίδου: Ο γιος της έχει την ίδια συνήθεια με το Βασίλη Σπανούλη! Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τι κάνει!

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τι κάνει ο γιος της Ολυμπίας Χοψονίδου! Ο ίδιος έχει την ίδια συνήθεια με τον μπαμπά του, Βασίλη Σπανούλη!

Η καλλονή Ολυμπία αυτήν την περίοδο διανύει την 6η εγκυμοσύνη της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με τον σύζυγό της και τα πέντε παιδιά τους!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και αποκάλυψε ότι ο γιος της, Θάνος έχει την ίδια συνήθεια με τον μπαμπά του, αλλά όπως έχουμε δει και στο παρελθόν όλα τα παιδιά τους έχουν πάνω κάτω παρόμοια χόμπι.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά το μπάσκετ! Όπως όλα δείχνουν ο μικρός Θάνος ακολουθεί πιστά τα βήματα που χάραξε ο Βασίλης Σπανούλης και ποιος ξέρει; Ίσως μια ημέρα τον δούμε να έχει την πορεία του πατέρα του στα γήπεδα των μπάσκετ!

Δείτε την φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης γιος