Master Chef: Ευχάριστα νέα για τον «Κρατς» που αγαπήσαμε! Έγινε...

Η φωτογραφία με την ανακοίνωση στο Instagram!

Master Chef: Ευχάριστα νέα για τον «Κρατς» που αγαπήσαμε! Έγινε...

Ευχάριστα νέα για τον «Κρατς» που αγαπήσαμε όλοι μέσα από το Master Chef αφού το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και ο ίδιος.... έγινε ίσως ο πιο ιδιαίτερος σεφ!

Ο ίδιος, έκανε την σχετική ανακοίνωση μέσα από το Instagram! Με μια φωτογραφία μας αποκάλυψε όχι μόνο τα ευχάριστα αλλά και το τι ακριβώς θα ετοιμάζει.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το γνωστό μαγαζί το Roll & Roll souvlaki, μαγειρεύει και παρουσιάζει μέχρι και τυλιχτό από... ψάρι! Ο «Κρατς» από το Master Chef, δεν είχε κρύψει λεπτό την αδυναμία του στην παραδοσιακή κουζίνα και μάλιστα, την πήγε ένα βήμα παρακάτω! Να σας θυμίσουμε ότι αρκετοί παίκτες από το παιχνίδι έχουν κάνει τα δικά τους βήματα, με πιο πρόσφατη τη Μάγκυ που άνοιξε το δικό της ιταλικό εστιατόριο! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram του:

Master Chef: Ποιος «Κρατς»; Αυτός ο διαγωνιζόμενος τους «πατάει» όλους! Είναι κούκλος και κάνει τις γυναίκες να «λιώνουν»!

Αυτός ο διαγωνιζόμενος του Master Chef είναι ένας κούκλος, τόσο που θα σας κάνει να πείτε «Ποιος "κρατς"»! Με ένα του βλέμμα, κάνει όλες τις γυναίκες να «λιώνουν» στο άψε σβήσε!

Σίγουρα τον θυμάστε παρόλο που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό του κορυφαίου διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Ο λόγος για τον Χάρη Μπονάνο, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν του διαγωνισμού στο Star και κατάφερε να φτάσει αρκετά ψηλά με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Τη χρονιά εκείνη να θυμίσουμε πως τον τίτλο του Master Chef είχε κατακτήσει ο Λάμπρος Βακιάρος.

Μία βόλτα στο προφίλ του Χάρη... θα σας "τρελάνει"!