Σία Κοσιώνη: Φωτογραφίες με ροκ διάθεση! Ψώνια ντυμένη στα μαύρα! Όλοι κοιτούσαν την τσάντα της...

10.000 ευρώ η τιμή! Κομψή και ανανεωμένη!

Σία Κοσιώνη: Φωτογραφίες με ροκ διάθεση! Ψώνια ντυμένη στα μαύρα! Όλοι κοιτούσαν την τσάντα της...

Όλοι κοιτούσαν την τσάντα της Σίας Κοσιώνη και αυτή θα προσέξετε σίγουρα κι εσείς στις αποκλειστικές φωτογραφίες που ακολουθούν! Με ροκ διάθεση και ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα βγήκε για ψώνια...

Πάντα chic! Μπορεί κάθε απόγευμα να φοράει το ταγέρ της και να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ωστόσο και στην καθημερινότητά της μακριά από τις κάμερες φροντίζει να διατηρεί το στυλ και τη φινέτσα, χαρακτηριστικά με τα οποία έχει εντυπωθεί στη συνείδηση του κοινού.

Σία Κοσιώνη

Ο φακός του YOU συνάντησε τη δημοσιογράφο και ανκοργούμαν στο Κολωνάκι σε μία από τις σπάνιες στιγμές της, χωρίς τον σύζυγό της και δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη αλλά και χωρίς τον 2 ετών γιο της Δήμο, με τον οποίο συνήθως είναι αχώριστοι. Η Σία Κοσιώνη δεν έχει κρύψει την αδυναμία που του τρέφει, ανεβάζοντας συχνά διάφορα «δικά τους» στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ σπάνια τη βλέπουμε μόνη της στις δημόσιες εμφανίσεις της, αφού δεν θέλει να χάνει στιγμή μαζί του.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Τα πάντα για τον Δήμο

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Ο μικρός Δήμος μπορεί να μην τη συνόδευε, αλλά ήταν στη σκέψη της μητέρας του, αφού στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το YOU η Σία Κοσιώνη μπαίνει σε κατάστημα με παιδικά είδη διαλέγοντας πράγματα για εκείνον. Ακόμα δεν πηγαίνει σχολείο, σίγουρα όμως όταν έρθει εκείνη η ώρα η παρουσιάστρια του δελτίου του ΣΚΑΪ θα είναι έτοιμη.

Η τσάντα της είναι Hermes Birkin και κοστίζει 10.000 ευρώ!

Κάπου εδώ να σας πούμε πως αξίζει να δείτε και το επικό βίντεο με την αντίδραση του Νίκου Μουτσινά όταν αντίκρισε το νέο μαλλί της Σίας! Θα κλάψετε από τα γέλια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη απαθανατίστηκε η Σία Κοσιώνη από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr να κάνει βόλτες στα μαγαζιά με τον έρωτά της που δεν είναι άλλος από τον γιο της φυσικά...

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η παρουσιάστρια και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της σε κάθε της έξοδο το τελευταίο διάστημα, ειδικά όταν έχει μαζί της έναν... ξεχωριστό συνοδό. Ο λόγος για τον μικρό Δημοσθένη, ο οποίος σε δύο εβδομάδες ετοιμάζεται να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά του, κάτι που σημαίνει πως η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν τον αποχωρίζεται για έναν λόγο παραπάνω.

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Τατιάνα Στεφανίδου - Σία Κοσιώνη: Άλλη παρουσιάστρια είχε φορέσει πρώτη το φόρεμά τους!

Στις 9 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, ο Δήμος είδε για πρώτη φορά το φως του ηλίου, αλλάζοντας δια παντός τόσο τη ζωή της όσο και του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2017. Εκείνη από την πλευρά της δεν έχει κρύψει λεπτό την αδυναμία που έχει στο πρόσωπο του γιου τους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την εμφάνισή τους στην ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηνών και πατέρα του μικρού, όπου έκλεψαν την παράσταση.

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Ο φακός του YOU τη συνάντησε στο Golden Hall το απόγευμα του περασμένου Σάββατο να λάμπει από ευτυχία και να κάνει τις αγορές της και τις πρώτες ετοιμασίες για τα γενέθλια του θησαυρού της, που βόλταρε στο καρότσι του...

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...


«Σε νέα ώρα αλλά με την ίδια μαχητικότητα»

Σία Κοσιώνη: Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη στα μαγαζιά με τον έρωτά της...

Στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται στο συνολικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, από φέτος μειώνεται κατά 20 λεπτά ο χρόνος που δίνεται στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να πτοεί την παρουσιάστρια. Εκείνη μάλιστα πόζαρε μέσα στο ανανεωμένο στούντιο και έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το να αλλάζεις διαρκώς χωρίς να αλλοιώνεσαι. Από την προσεχή Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με νέα εικόνα και σε νέα ώρα, 19.50, αλλά με την ίδια πληρότητα και μαχητικότητα!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1 ΕΥΡΩ!