Σίσσυ Χρηστίδου: Έχει στο σπίτι της ένα φυτό! Μόλις δεις τι φέρνει... θα το πάρεις κι εσύ!

Αδιανόητο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχει στο σπίτι της ένα φυτό! Μόλις δεις τι φέρνει... θα το πάρεις κι εσύ!

H Σίσσυ Χρηστίδου έχει στο σπίτι της ένα φυτό! Μόλις δεις τι φέρνει... θα το πάρεις κι εσύ αφού είναι ξεκάθαρα σύμβολο καλοτυχίας!

Η παρουσιάστρια, αν και τα έχει καταφέρει σούπερ στην καριέρα και την προσωπική της ζωή, φαίνεται πως χρειάζεται λίγη τύχη ακόμα! Έτσι, έχει στο σπίτι της ένα συγκεκριμένο φυτό, το οποίο λέγεται πως φέρνει αρκετή.

Μιλάμε για τα μπαμπού, τα οποία κοστίζουν περίπου 2 ευρώ ανά κλωνάρι αλλά όσοι τα έχουν πάρει υποστηρίζουν ότι κάνουν θαύματα! Να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι και η Βάσω Λασκαράκη έχει στο σπίτι της το ίδιο φυτό!

Τι λέει όμως το φενγκ σούι για το μπαμπού;

Το μπαμπού, εκτός από φυτό, είναι και ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πράγματα που φέρνουν τύχη. Ειδικά σε ένα σπίτι που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους κανόνες του φενγκ σούι, η προσθήκη του μπαμπού στη διακόσμηση θα έχει ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα. Μία από τις αγαπημένες μας εφαρμογές είναι στο μπάνιο για την επένδυση ενός τοίχου.

Αμέσως θα νιώσεις ότι χαλαρώνεις σε ένα υπέροχο θέρετρο σε κάποιο εξωτερικό νησί. Εκτός από το χώρο του μπάνιου, μπορείς να το τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι για ενισχύσεις την καλή τύχη και την αρμονία του χώρου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου:

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τοίχοι στο σπίτι της είναι γεμάτοι με αυτό το αντικείμενο! Θα πάθετε πλάκα!

Οι τοίχοι στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι γεμάτοι με αυτό το αντικείμενο, καθώς όπως φαίνεται της αρέσει πολύ, τόσο στην ίδια, όσο και στα παιδιά της. Θα πάθετε πλάκα.

Η παρουσιάστρια έχει από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στην ελληνική showbiz, καθώς έχει επιλέξει μια πιο νεανική διακόσμηση στο εσωτερικό του.

Μάλιστα, το έχουμε δει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο αντικείμενο κυριαρχεί στους τοίχους της. Πρόκειται για τον μαυροπίνακα, που με τα παιδιά της γράφουν διάφορα πάνω του.

Όπως έχουμε δει, έχει έναν σχετικά μικρό στην κουζίνα της και έναν σε κάποιο άλλο δωμάτιο του χώρου, μεγαλύτερο.

undefined

undefined