Δανάη Παππά: Ξεχάστε την «Άννα» από το «Τατουάζ»! Το νέο της... πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις αγκαλιές με τον Λάμπρο Λάζαρη!

Δανάη Παππά: Ξεχάστε την «Άννα» από το «Τατουάζ»! Το νέο της... πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση!

Το νέο... πρόσωπο της Δανάης Παππά δεν έχει καμία σχέση με την "Άννα" που γνωρίσαμε στο "Τατουάζ"! Τι εννοούμε με αυτό;

Η "Άννα" ήταν πιο κλειστή, φοβόταν στην αρχή να αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό της... ενώ η Δανάη Παππά τώρα... δεν αναλώνεται σε αυτό! Περνάει όμορφες στιγμές στην ζωή της και δεν την νοιάζει τι λένε και τι ακούγεται... Είναι ένα άλλο πρόσωπο πια και θα το δείτε και στα παρακάτω αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr!

Δανάη Παππά

Αχώριστοι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, αφού για ακόμα μία φορά τούς συναντάμε σε κοινή τους έξοδο. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει σταματήσει εδώ και καιρό να κρύβεται, χωρίς ωστόσο να διατυμπανίζει τη σχέση του που, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά καρέ, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Για του λόγου το αληθές το YOU συνάντησε τη νεαρή πρωταγωνίστρια των «8 λέξεων» στο «Έναστρον» μαζί με τον επιχειρηματία αγαπημένο της να ανταλλάσσουν πόζες, φιλιά και πειράγματα την ώρα που έβγαζαν selfie. Η ίδια, βέβαια, κρατάει ακόμα σιγή ιχθύος όσον αφορά τα προσωπικά της, δημοσιεύοντας ελάχιστα στιγμιότυπα μαζί του, αλλά εκ των πραγμάτων δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσει κάτι, αφού οι εικόνες ισοδυναμούν με χίλιες λέξεις. Πάνω στο κέφι τραγούδησαν δεκάδες ερωτικές επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη και της Καίτης Γαρμπή που τα έδιναν όλα πάνω στο stage, ενώ έφυγαν μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες.

Άννα Τατουάζ

Ο διαφορετικός λόγος γι' αυτή την έξοδο

Παππά Λάζαρης

Συνήθως δεν χρειάζονται αφορμή για να βγουν, αφού προσπαθούν να περνούν μαζί την κάθε στιγμή που η γοητευτική Δανάη βρίσκεται στην Ελλάδα. Το πολυάσχολο πρόγραμμά της συχνά τη θέλει να ταξιδεύει στην Κύπρο, και μάλιστα ακόμα περισσότερο μέχρι να ολοκληρωθούν τα εορταστικά γυρίσματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά βρίσκονταν με μεγαλύτερη παρέα, μια και η μητέρα μίας φίλης της είχε τα γενέθλιά της, με αποτέλεσμα και η ηθοποιός να την ακολουθήσει στο γιορτινό τραπέζι, αφότου έσβησε τα κεράκια της.

Μάλιστα, με τον αγαπημένο της όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ αποφάσισαν και έκαναν ένα μεγάλο βήμα στην σχέση τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ