Τάκης Ζαχαράτος: Η απίστευτη μεταμόρφωσή του σε «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε τις φωτογραφίες!

Δεν υπάρχει ο άνθρωπος!

Τάκης Ζαχαράτος: Η απίστευτη μεταμόρφωσή του σε «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε τις φωτογραφίες!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Τάκη Ζαχαράτου με την απίστευτη μεταμόρφωση του σε "Λενιώ" από "Άγριες Μέλισσες"! Θα πάθετε την πλάκα σας...

Η ιδέα έπεσε από κοινού με τον Τάκη Ζαχαράτο και λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Παλλάς για την παράσταση «Ζω μόνο για σένα», κάνει μια μικρή στάση στο Διαφάνι ως Λενιώ Σταμίρη.Ο μεγαλύτερος Έλληνας showman, ασυγκράτητος στο χιούμορ του μιλά για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει, περνά από το σατιρικό του κόσκινο τις «Άγριες Μέλισσες», τις... άγριες οχιές του «GNTM», τις σχέσεις που έχει με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μελίνα Ασλανίδου, ενώ απαντά στο τι μέλλει γενέσθαι με το «YFSF».

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για περιοδικό YOU

Οι δικοί μας κώδικες επικοινωνίας είναι δοκιμασμένοι από τον χρόνο και το γάργαρο γέλιο του είναι τόσο ειλικρινές και πηγαίο όσο και το σπάνιο ταλέντο του. Ο Τάκης είναι απλός και δεν χρειάζεται, όπως και δεν χρειάστηκε ποτέ, να το παίξει... βεντέτα.


Είναι μια πρόκληση με έναν βαθμό δυσκολίας μεγάλο το να ενσαρκώσεις τη Μαρία Κίτσου;

Τη φιτιλιά για τη Λενιώ μου τη βάλατε εσείς στο YOU. Είναι έμπνευση για μένα όλος αυτός ο... καυλοσυμπανισμός που υπάρχει φέτος στο χωριό Διαφάνι! Μου αρέσει πολύ η Λενιώ Σταμίρη, έχει τα guts, καθαρίζει μόνη της για πάρτη της και δεν κάνει με τίποτε πίσω. Αυτή η μοιραία γυναίκα του κάμπου που ανάβει φωτιές εν αγνοία της, μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι σπουδαία ηθοποιός η Μαρία Κίτσου και έχει πάρα πολύ χιούμορ. Πήγα τις προάλλες στα γυρίσματα, μπήκα στο καμαρίνι της και της έδειξα τις φωτογραφίες και το βίντεο που τη μιμούμαι και τρελάθηκε από τη χαρά της και μου είπε «είναι τεράστια η τιμή που μου κάνεις, σε ευχαριστώ πολύ!». Είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα η Μαρία Κίτσου. Επίσης και στη λατρεμένη μου φίλη και συμπρωταγωνίστριά μου στο «Cabaret» Κατερίνα Διδασκάλου έδειξα τις φωτογραφίες και δεν φαντάζεσαι κι εκείνη τι γέλιο έκανε. Με τρελαίνει που με φωνή ενζενί ρίχνει το φαρμάκι της λέγοντας στις Σταμίραινες «να μη σας ξαναδώ μπροστά μου, να ανοίξει η γη να σας καταπιεί». Και είναι σαν να λέει «να κεράσω ένα μελομακάρονο;». Και αυτή την έχει παρασύρει ο καυλοσυμπανισμός στο Διαφάνι και θέλει κι εκείνη το κατιτίς με κομπινεζόν και γαλότσα κάτω από την ελιά μαζί με τον Στάνκογλου. Ο Στάνκογλου, αυτός ο γενναίος καβαλάρης, ταιριάζει σε όλους τους χώρους, στο μαντρί, στον στάβλο, στο ελαιοτριβείο!

Τάκης Ζαχαράτος μεταμόρφωση Άγριες Μέλισσες

Σε γοήτευσε, όμως, και μια άλλη γυναίκα, η Βιολέτα...

Με τρέλανε η σκηνή που η Παπαθωμά βγαίνει από τον αχυρώνα και περπατάει στο Διαφάνι φορώντας μόνο το κομπινεζόν και τη λιθοβολούσαν με το βλέμμα οι χωριανοί! Αλλά αυτή καλλονή και χωρίς ούτε ένα άχυρο πάνω της!

Με την αιώνια αγαπημένη σου Άντζελα Δημητρίου τι θα κάνεις φέτος στην παράσταση;

Η αγαπημένη μου μούσα θα γιορτάσει τα 41 της χρόνια με guest σταρ που έρχονται να την τιμήσουν. Και θα ουρλιάζει «όχι τον Τσαλίκη, όχι, όξω!».

Πόσα νέα πρόσωπα που σατιρίζεις έχεις εντάξει στο νέο σου πρόγραμμα;

Δεν τα μετράω ποτέ για να μην αγχώνομαι, αλλά σίγουρα θα είναι η πιο πλήρης παράσταση που έχω κάνει, το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας μου, με τις περισσότερες μιμήσεις και μεταμορφώσεις που έχω κάνει ποτέ.

Με τον Γιώργο Μαζωνάκη, με τον οποίο είστε φίλοι από τότε που και οι δύο ήρθατε από την Πάτρα, θα ξαναφτιάξουν οι σχέσεις σας, ύστερα μάλιστα και από τις δηλώσεις που και οι δύο κάνατε;

Από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Του εύχομαι τα καλύτερα, τον αγαπώ, η καρδιά μου και η αγκαλιά μου θα είναι πάντα ανοιχτές. Είναι οικογένειά μου ο Γιώργος, έχουμε συμπορευτεί μαζί εδώ και 30 χρόνια. Ούτε υπήρχε θέμα για μένα, ούτε και θα υπάρξει. Δεν έχω θέμα να πάω και στο μαγαζί που τραγουδάει για να τον δω.

Με το χιουμοριστικό σχόλιο που έκανες για τη Μελίνα Ασλανίδου, πιστεύεις ότι το παρατράβηξες λιγάκι;

Η πρόθεσή μου ποτέ δεν είναι να νιώσει κάποιος άσχημα, είναι πάντα αγνή, γιατί πρώτος εγώ αυτοτρολάρομαι. Η σάτιρα από μόνη της δημιουργεί μια υπερβολή σε αυτό που ο άλλος εκπέμπει. Χρειάζεται πολλές φορές να διευκρινίζω πως άλλο η σάτιρα, άλλο η προσωπική εκτίμηση σε έναν άνθρωπο. Και ο αδελφός μου να κάνει κάτι επίσης θα τον σατιρίσω. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν νομίζω πως θίχτηκε η Μελίνα, γιατί είναι μια κοπέλα που έχει χιούμορ.

Τάκης Ζαχαράτος

Σου έχουν κάνει κάποια πρόταση για το «YFSF»;

Για φέτος όχι, μου είχαν κάνει πέρσι αλλά επειδή τότε έκανα την παράσταση στη Θεσσαλονίκη δεν γινόταν να είμαι. Το αγαπώ πολύ αυτό το show, όπως και τη Μαρία Μπεκατώρου η οποία το διαχειρίζεται με έναν τρόπο μοναδικό. Μακάρι αν έχω χρόνο, μου αρέσουν οι παίκτες και η επιτροπή, γιατί όχι; Είχα καλομάθει από την προηγούμενη φορά γιατί εκείνη τη χρονιά το «YFSF» είχε συγκλονιστικούς παίκτες.

άγριες μέλισσες youweekly.gr

Δηλαδή αν χτυπήσει το τηλέφωνό σου από τον ΑΝΤ1 θα πρέπει να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες, αλλιώς δεν θα προχωρήσει;

Χαίρομαι που με ρωτάς, γιατί θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη που παραδίδει τον εαυτό του, πόσο και πώς. Χρειάζεται να δημιουργώ τις επαγγελματικές προϋποθέσεις για να είμαι υγιής, χαρούμενος, για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα. Θέλω εκεί που πηγαίνω να είναι παιδική χαρά, δεν αντέχω τα βεντετιλίκια.

Υποθετικά μιλώντας, αν είναι στην κριτική επιτροπή η Μιμή Ντενίση και ο Γιώργος Μαζωνάκης θα το έβρισκες πολύ καλή ιδέα για να συμμετάσχεις;

Το βρίσκω καταπληκτικό και θα ήθελα μαζί μου και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στην επιτροπή. Με τρέλα θα το έκανα!

Άγριες Μέλισσες

Τέλος, αξίζει να δείτε το βίντεο με τον Τάκη Ζαχαράτο να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινού!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ