Άννα Κορακάκη: «Έκαιγα στόχους για να ζεσταθώ, και έβγαιναν ποντίκια...»

Η εξομολόγηση για τις άθλιες συνθήκες στην προπόνηση της

Άννα Κορακάκη: «Έκαιγα στόχους για να ζεσταθώ, και έβγαιναν ποντίκια...»

Η Άννα Κορακάκη μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» για τις άθλιες συνθήκες σε προπόνηση της που έκαιγε στόχους για να ζεσταθεί και έβγαιναν ποντίκια.

Η Ολυμπιονίκης μίλησε για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε προπονήσεις όλα αυτά τα χρόνια.

«Οι συνθήκες προετοιμασίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν άθλιες. Όταν ξεκίνησα οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πάρα πολύ κακές αλλά και μετά το Ρίο μπορώ να πω .Ωστόσο, θέλω να χρησιμοποιώ τη δική μου ιστορία και θέλω να έχει μόνο θετικό πρόσημο μπροστά γιατί θέλω να εμπνευστούν πάρα πολλά παιδιά και να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν ανεξαρτήτων συνθηκών.

Άννα Κορακάκη: Την είδαμε με μαγιό και πάθαμε σοκ! Έχει κορμί «λαμπάδα»!

Θυμάμαι τον εαυτό μου στο σκοπευτήριο στη Δράμα, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια αλλά δεν με ένοιαζε πραγματικά. Ήθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου κι ο στόχος μου απέναντι. Θυμάμαι ότι για να ζεσταθούμε καίγαμε στα βαρέλια χρησιμοποιημένους στόχους και ξύλα. Είχε πάρα πολύ υγρασία ο χώρος μέσα κι ότι καίγαμε έβγαζε πολύ μαύρο καπνό. Ανοίγαμε την πόρτα για να φύγει ο καπνός και έμπαινε όλο το κρύο μέσα. Μετά πηγαίναμε στο αμάξι και ανοίγαμε το καλοριφέρ για να ζεσταθούμε μισή ώρα και μετά πηγαίναμε πάλι στο σκοπευτήριο για να συνεχίσουμε. Δεν εγκατέλειψα ποτέ γιατί έλεγα στον εαυτό μου: «αυτό έχεις και με αυτό θα πορευτείς.

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ρίο και πριν την κατάκτηση του χρυσού κατεδαφίστηκε το πρώην σκοπευτήριό μου. Ο πατέρας μου, τότε φρόντισε να μην μάθω τίποτα για αυτό το θέμα πριν τον αγώνα γιατί θα στεναχωριόμουν και θα με επηρέαζε αρνητικά όλο αυτό. Το έμαθα αργότερα , μετά τη νίκη μου. Το κράτος, δυστυχώς δεν εξασφαλίζει τους Ολυμπιονίκες και είναι πολύ λυπηρό αυτό» εξομολογήθηκε.

Μόλις «έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Άννα Κορακάκη! Τι συνέβη;

Ευχάριστα είναι τα νέα που μόλις «έσκασαν» για την Άννα Κορακάκη, όπως έκανε γνωστό και η ίδια η Ολυμπιονίκης.

Η ίδια επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο άθλημα της σκοποβολής για άλλη μια φορά καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση του Γκραν Πρι του Βελιγραδίου.

Η 23χρονη Ολυμπιονίκης του Ρίο κέρδισε το χρυσό μετάλλιο ισοφαρίζοντας το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 587/600.

Η Άννα Κορακάκη συγκέντρωσε 243,6 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη τη Ρενάτα Ρίσκε από την Ουγγαρία με 237,2 βαθμούς.

Ο θρίαμβος ήρθε, μάλιστα, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το καινούργιο της πιστόλι που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί το Σάββατο.