Νίκος Μουτσινάς: Θα αποκτήσει παιδί! Η ευχάριστη αποκάλυψη!

Το δήλωσε!

Νίκος Μουτσινάς: Θα αποκτήσει παιδί! Η ευχάριστη αποκάλυψη!

Η ευχάριστη αποκάλυψη για το Νίκο Μουτσινα ήρθε από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day! Δήλωσε πως είναι έτοιμος να αποκτήσει παιδί!

Στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή συζητήθηκε αρκετά η συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ σε γνωστό περιοδικό!

Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα μιλήσουν ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή! Τουλάχιστον, τόσα χρόνια τώρα δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα! Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό μίλησε πρώτη φορά με μια φωτογραφία για τον σύντροφό του και τώρα βγήκε και έκανε αυτή την δήλωση!

Όπως ανέφερε και ο ίδιος θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι γιατί νιώθει έτοιμος!

Δείτε όσα αναφέρθηκαν, αναλυτικά, στο παρακάτω βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Είναι... πατέρας δυο παιδιών! Δεν θέλει να τα αφήνει λεπτό μόνα τους....

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι... πατέρας δυο παιδιών που όταν τα δείτε τα "λιώσετε". Ο παρουσιαστής δεν θέλει να τα αφήνει λεπτό μόνα τους.

Η Άντι και ο Τρίκη είναι οι μεγάλες του αδυναμίες που δεν αποχωρίζεται λεπτό. Λατρεύει καθημερινά να περνάει χρόνο μαζί τους.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες του με τα δυο του σκυλάκια που είναι αξιολάτρευτα. Μάλιστα στις καλοκαιρινές του διακοπές είχε κάνει ένα διάλειμμα και είχε επιστρέψει στην Αθήνα για να τα δει.

Ο παρουσιαστής αποκαλεί τα σκυλιά του «παιδάκια του», αφού τα λατρεύει και γενικά έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα.