«Βόμβα» για το GNTM: «Είχα βάλει μέσα στο σπίτι κινητό και αλκοόλ παράνομα»!

Ποια έκανε την αποκάλυψη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβα» για το GNTM: «Είχα βάλει μέσα στο σπίτι κινητό και αλκοόλ παράνομα»!

Μια «βόμβα» έσκασε για τον πρώτο κύκλο του GNTM. «Είχα βάλει μέσα στο σπίτι κινητό και αλκοόλ παράνομα», αποκάλυψε μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά το τέλος του ριάλιτι η πρώην παίκτρια δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για κάτι που δεν γνώριζε κανείς.

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία πριν από λίγες ημέρες έριξε "καρφιά" για την Εύη Ιωαννίδου με την οποία μέσα στο παιχνίδι έκαναν κολλητή παρέα.

«Και τα δύο αυτά που απαγορευόντουσαν είχα καταφέρει και τα έβαλα μέσα στο σπίτι. Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν από έξω, οι οποίοι κάποιοι από αυτούς τους άρεσα και ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα, τους χρησιμοποιούσα. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που έμπαιναν», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τα έκρυβε πάνω από την πόρτα του δωματίου και τα μοιραζόταν με την Εύη και τη Μικαέλα και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθαν πιο κοντά. Ωστόσο, τους ανακάλυψε η Γαρυφαλλιά Καλλίφωνη και έγινε χαμός.

GNTM σπίτι

GNTM: Βόμβα! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...»!

Βόμβα για το GNTM! «Έχουν βγάλει ήδη νικήτρια και είναι η...», αποκάλυψαν. Μια παίκτρια που εν μέρη περιμέναμε...

Τα spoiler πέφτουν «φωτιά« και αυτή τη φορά τα τελευταία θέλουν ένα από τα μεγάλα φαβορί να έχει ήδη πάρει τον τίτλο της φετινής νικήτριας!

Στον Αρτ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Την ίδια φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο κατακεραυνώνει Μικαέλα και Εύη! (Βίντεο)

Η Μέγκι μίλησε για το φετινό GNTM και έχρισε φαβορί την Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα πως στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας είχαν βγάλει νικήτρια την Εβελίνα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και τελικά την πρώτη θέση πήρε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Πιστεύω πως φέτος ήδη έχουν βγάλει τη νικήτρια και αυτή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Αλλά ας μην την αλλάξουν στο τέλος. Γιατί και σε εμάς πέρσι είχε βγει νικήτρια η Εβελίνα και δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξαν και έβγαλαν την Καζαριάν. Αλλά κακώς, γιατί η Εβελίνα δουλεύει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή και η Καζαριάν κάνει θέατρο. Ακόμη και η Καζαριάν αν είχε πρόταση για θέατρο ή εκπομπή θα επέλεγε την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι.