GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας μετά την αποχώρηση της!

Το μήνυμα της στο Instagram!

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας μετά την αποχώρηση της!

Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το GNTM και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας είχε εντυπωσιάσει μέσα στο παιχνίδι, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως το πιο όμορφο πρόσωπο που μπήκε σε αυτό.

Η Κωνσταντίνα αποχώρησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Ανέβασε μια φωτογραφία από το παιχνίδι και έγραψε «Έχω την πορεία μου όπως τα μοντέλα». Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν «βροχή».

Κωνσταντίνα GNTM

Εντωμεταξύ δείτε τι αποκάλυψε η Ίλντα ότι έκανε μετά την αποχώρηση της

«Βόμβα» για το GNTM: «Είχα βάλει μέσα στο σπίτι κινητό και αλκοόλ παράνομα»!

Μια «βόμβα» έσκασε για τον πρώτο κύκλο του GNTM. «Είχα βάλει μέσα στο σπίτι κινητό και αλκοόλ παράνομα», αποκάλυψε μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά το τέλος του ριάλιτι η πρώην παίκτρια δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για κάτι που δεν γνώριζε κανείς.

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία πριν από λίγες ημέρες έριξε "καρφιά" για την Εύη Ιωαννίδου με την οποία μέσα στο παιχνίδι έκαναν κολλητή παρέα.

«Και τα δύο αυτά που απαγορευόντουσαν είχα καταφέρει και τα έβαλα μέσα στο σπίτι. Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν από έξω, οι οποίοι κάποιοι από αυτούς τους άρεσα και ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα, τους χρησιμοποιούσα. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που έμπαιναν», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τα έκρυβε πάνω από την πόρτα του δωματίου και τα μοιραζόταν με την Εύη και τη Μικαέλα και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθαν πιο κοντά. Ωστόσο, τους ανακάλυψε η Γαρυφαλλιά Καλλίφωνη και έγινε χαμός.

GNTM σπίτι

TAGS