Ελένη Φουρέιρα: Πόζαρε στην αγκαλιά αυτού του άνδρα! Ο Μποτία θα την "κυνηγάει"!

Έκανε έξαλλο τον ποδοσφαιριστή!

Ελένη Φουρέιρα: Πόζαρε στην αγκαλιά αυτού του άνδρα! Ο Μποτία θα την

Η Ελένη Φουρέιρα δε δίστασε στιγμή και πόζαρε στην αγκαλιά αυτού του άνδρα που της έχει "κλέψει" την καρδιά! Με αυτά που βλέπει σε λίγο θα την "κυνηγάει" ο Αλμπέρτο Μποτία!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, ωστόσο όπως έχει δείξει δε χαμπαριάζει από ζήλιες!

Θυμίζουμε πως έχουμε βρει τον άντρα που στάθηκε στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα στις πιο δύσκολες στιγμές της!

Για να ευχηθεί στον αγαπημένο της φίλο, Μάρκο Ανδριώτη, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον εορταζόμενο!

Τα βλέπει άραγε αυτά ο Αλμπέρτο Μποτία;

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ερωτικό θρίλερ για το ζευγάρι! Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Σε ερωτικό θρίλερ εξελίσσεται η σχέση της Ελένης Φουρείρα με τον Αλμπέρτο Μποτία μετά από τρία χρόνια. Τι συμβαίνει όμως μεταξύ τους;

Μια δυνατή αγάπη, που έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια,φαίνεται πως κλονίζεται αυτό το διάστημα. Το ζευγάρι για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπο με σοβαρά προβλήματα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real, γκρίζα σύννεφα έχουν σκεπάσει την σχέση τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για οριστικό χωρισμό.

Η αιτία; Το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δυο και μάλιστα σε διαφορετικές χώρες που δεν τους αφήνει να ζήσουν τον έρωτα τους όπως επιθυμούν.

Αντιθέτως, μέρα με τη μέρα το μεταξύ τους χάσμα γίνεται και πιο αγεφύρωτο.

Η αιτία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές πώς η καριέρα της είναι πρώτη και μάλιστα μετά το Final Four ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αμερική για λίγους μήνες.

Στα τρία χρόνια που είναι μαζί έχουν υπερβεί τους εαυτούς τους και έχουν εκμηδενίσει τις αποστάσεις, για να βρίσκονται ακόμα και για λίγες ώρες.

Το ταξίδι αστραπή του Μποτία που από πέρυσι αγωνίζεται σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στις αρχές του περασμένου μήνα είχε ως στόχο να βρεθούν και να μιλήσουν σοβαρά για το μέλλον της σχέσης τους.

Και παρά το γεγονός πως έχουν βιώσει έναν μεγάλο έρωτα, για πρώτη φορά και οι δυο τους μοιάζουν να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Εντωμεταξύ πριν λίγες μέρες η τραγουδίστρια είχε κάνει τέτοια μεταμόρφωση που δεν θα την γνώριζε ούτε ο καλό της.