Σία Κοσιώνη: Πόζαρε μπροστά στο δέντρο και όλοι κοίταζαν αυτό που είχε στην αγκαλιά της! Το μήνυμα ζωής που έστειλε!

Η φωτογραφία που τους έκανε όλους να "λυγίσουν"!

Σία Κοσιώνη: Πόζαρε μπροστά στο δέντρο και όλοι κοίταζαν αυτό που είχε στην αγκαλιά της! Το μήνυμα ζωής που έστειλε!

Η Σία Κοσιώνη συγκίνησε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με το μήνυμα ζωής που έστειλε! Σε μία υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλοι κοίταζαν αυτό που είχε στην αγκαλιά της.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και περνάει υπέροχες στιγμές μαζί με τον γιο της.

Μάλιστα χτες μοιράστηκε ένα τρομερό στιγμιότυπο που άφησε άναυδο τον μικρό της!

Μέσα στα Χριστούγεννα όμως, η Σία Κοσιώνη θέλησε να κάνει και μία σοβαρή υπενθύμιση για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας και χρειάζονται τη στηριξή μας.

Έτσι έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Όταν επισκέφθηκα πρώτη φορά την ΕΛΕΠΑΠ συνειδητοποίησα τι θα πει γενναίο παιδί, τι θα πει δυνατός γονιός και τι θα πει άνθρωποι που νοιάζονται. Φέτος για τα υπέροχα αυτά παιδιά νοιάζεται και το ArGOODaki των @goodysburgerhouse που θα τους προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης, στα έξι παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Πάρτε το αγκαλιά και μαζί του τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» έγραψε.

Σία Κοσιώνη: Παίζει με τον γιο της και "ρίχνει" το Instagram! Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία της!

Η Σία Κοσιώνη, παίζει με τον γιο της και "ρίχνει" το Instagram! Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια αν και προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μπόρεσε να κρατήσει αυτό το στιγμιότυπο μακριά από τους θαυμαστές της!

Σία Κοσιώνη: "Φωτιά" στα κόκκινα αγκαλιά με τον γιο της! Η φωτογραφία που έριξε το Instagram!

Η παρουσιάστρια φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στον μικρό της "άγγελο" και για αυτό κιόλας αποφάσισε να βγουν για μια βολτούλα αυτές τις μέρες.

Η Κοσιώνη σχολίασε κάτω από την φωτογραφία, «Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ήταν για μένα μια παιδική ανάμνηση. Ήρθε όμως η ώρα να το ξαναεπισκεφθώ, αυτή τη φορά ως μητέρα. Και χάρηκα πολύ γιατί μου έδωσε την υπέροχη ευκαιρία να εξηγήσω για πρώτη φορά στον γιο μου ότι το μέλλον της Γης μας είναι στα δικά μας -και κυρίως στα δικά τους- χέρια».