GNTM: Η Ασημίνα "δικάζει" τον παρουσιαστή του «Μεσημέρι ΣΚΑΪ»! «Είναι ανίκανος»!

Τον "έθαψε"!

GNTM: Η Ασημίνα

Η Ασημίνα δεν έχει αφήσει κανέναν μετά την αποχώρησή της από το GNTM! Σήμερα "δικάζει" τον παρουσιαστή της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΪ», Γιώργο Λιάγκα! «Είναι ανίκανος»!

Η ηγετική μονάδα των "FF" έχει γίνει κόλαφος από τη μέρα που αποχώρησε από το δημοφιλές ριάλιτι του Star και δεν έχει αφήσει κανέναν όρθιο!

Σειρά μετά την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», είχε ο Γιώργος Λιάγκας, για τον οποίο είχε να κάνει μερικά αιχμηρά σχόλια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μεταδίδει μηνύματα απαξίωσης και ψέμματα. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτό δεν δικαιολογεί την βία. Σιχαίνομαι τον τρόπο που κάνει την δουλειά του, αλλά πίσω του υπάρχει ένας άνθρωπος. Και η δική μου θέση θα είναι πάντα εκεί. Ανάμεσα στους εγκληματίες και στον συνάνθρωπό μου. Μπορεί να με είχε χαρακτηρίσει ένα τίποτα από ένα reality. Αλλά εμένα η θέση μου θα είναι εκεί ανάμεσα σ’ εκείνους και σε αυτόν. Γιατί είναι 100% περισσότερο μάγκας…»

«Δεν τον μισώ. Δεν μισώ κανέναν. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν ένας άνθρωπος που έχει αυτό βήμα δεν το εκμεταλλεύεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αλλά χειρότερο. Προσεύχομαι κάποια στιγμή να ανακτήσει το θάρρος του που τόσο φτηνά πούλησε στο βωμό του Infotainment πριν πολλά χρόνια. Είναι ανίκανος να μπει στο συναίσθημα του συνανθρώπου του…» συμπλήρωσε η Ασημίνα.

GNTM: Η Ασημίνα έριξε "καυτή" σπόντα! Τους "τερμάτισε" με μία φωτογραφία!

Η Ασημίνα Χαρίτου, για ακόμη μία φορά με την έξοδό της από το GNTM το τόλμησε και έριξε μία "καυτή" σπόντα μέσω Instagram! Με μία φωτογραφία τους "τερμάτισε" όλους όσους τη σχολιάζουν!

Η παίκτρια αυτή έχει απασχολήσει αρκετά τόσο όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι όσο και όταν βγήκε, μιας και πολλά γράφτηκαν και σχολιάστηκαν για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη.

Επιπλέον, ήταν η μόνη παίκτρια που δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου».

Η Ασημίνα είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι θέλησε να στείλει ένα πολύκροτο μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, χωρίς ωστόσο να γίνεται απολύτως κατανοητό ποιος ήταν ο αποδέκτης του.

«Μου έχουν πει ότι ένα συγκεκριμένο θαλάσσιο φίδι έχει μια πολύ ασυνήθιστη μέθοδο για να προσελκύσει τη λεία του. Θα βρεθεί στο βάθος του ωκεανού σαν να έχει τραυματιστεί. Τότε οι εχθροί θα το πλησιάσουν, και παρ ‘όλα αυτά θα μένει τελείως ακίνητο, και τότε οι εχθροί θα δεχτούν λίγα τσιμπήματα από αυτό, και αυτό όμως θα παραμένει ακίνητο. Έτσι, θα βρεθούμε ακίνητοι αφήνοντας τους εχθρούς μας να έρθουν σε μας και να χτυπηθούν…» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ασημίνα.