Λεωνίδας Κακούρης: Παντρεύτηκα μια Ρωσίδα για το παιδί, την χώρισα όταν ερωτεύτηκα

Η αποκάλυψη για το παιδί της που νιώθει δικό του!

Λεωνίδας Κακούρης: Παντρεύτηκα μια Ρωσίδα για το παιδί, την χώρισα όταν ερωτεύτηκα

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μια Ρωσίδα κοπέλα για το παιδί και την χώρισε όταν πια ερωτεύτηκε.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο The 2Night Show για αυτό τον άγνωστο γάμο του και την σχέση της με τον γιο του.

«Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο» είπε αρχικά.

«Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος» πρόσθεσε.

«Έχω να τον δω αρκετά χρόνια τον Δημήτρη γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή. Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια. Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή» κατέληξε.

Έτσι ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Δημήτρη να επικοινωνήσει ο ίδιος με τον ηθοποιό.

Και ο ηθοποιός πήρε τον λόγο λέγοντας: «Μιας και έφτασε η κουβέντα εκεί θα επικοινωνήσω και εγώ με τον Δημήτρη για να τον δω. Έτσι κι αλλιώς κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην τους βλέπουμε αλλά τους κουβαλάμε οπότε, όποια στιγμή και αν τους δεις, νιώθεις πάρα πολύ ωραία».

Εντωμεταξύ δείτε ποιο αγαπημένο του πρόσωπο αποκάλυψε ο ηθοποιός ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει στον Αρναούτογλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις!

Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο “The 2Night Show” τον Λεωνίδα Κακούρη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται στον ρόλο του “Δούκα Σεβαστού”, που υποδύεται στην καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, καθώς και στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται.

Επίσης, αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ μιλάει για πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του και τον γιο της, που αισθάνεται σαν δικό του.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Έλλη Κοκκίνου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τη ζωή της, για τον μονάκριβο γιο της, για συνεργασίες που την έκαναν να «μπουχτίσει», καθώς και για τη σχέση της με τα Social Media.

Τέλος, θα περάσει κι από τις «Μύγες» και το σίγουρο είναι πως θα δείτε το πιο «Sex -y» καμαρίνι που έχει γίνει ποτέ.

Εντωμεταξύ δείτε πως η σειρά «έχασε» έδαφος και τι συνέβη