Θρήνος! Πέθανε γνωστός αγαπημένος ηθοποιός!

Μεγάλη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός αγαπημένος ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε ένας αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε σε επιτυχημένα έργα και σειρές.

Ο θρυλικός κουκλοπαίκτης, ο οποίος για σχεδόν μισόν αιώνα έπαιζε το Big Bird και τον Oscar the Grouch στο Sesame Street, απεβίωσε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ σε ηλικία 85 χρονών.

Ο λόγος για τον Κάρολ Σπίνι! «Ζωντανό θρύλο» τον είχε βαφτίσει η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Στην καριέρα του, ταξίδεψε το Big Bird στην Κίνα, χόρεψε μαζί με τις διάσημες Rockettes, απέκτησε αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και το πορτρέτο του κόσμησε αμερικανικό γραμματόσημο. Διηύθυνε συμφωνικές ορχήστρες και με αυτές έκανε τουρνέ στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Κίνα, κάτι το οποίο του επέτρεψε να συνδεθεί με κόσμο μέσα από τη μουσική του Sesame Street.

πέθανε ηθοποιός

«Ο Κάρολ ήταν μια καλλιτεχνική ιδιοφυΐα της οποίας η ευγενική και όλο αγάπη ματιά στον κόσμο συνετέλεσε στο να διαμορφωθεί και να καθοριστεί το «Sesame Street», από τις πρώτες ημέρες του, το 1969, και για πέντε δεκαετίες μετά» τόνιζε η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του. «Το τεράστιο ταλέντο του και η μεγάλη καρδιά του ταίριαζαν τέλεια με το μεγαλύτερο των φυσικών διαστάσεων κίτρινο πουλί που έφερε χαρά σε γενιές παιδιών και απειράριθμους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο…»!

Πρόσφατα μάλιστα, είχαμε ακόμα μια μεγάλη απώλεια στον χώρο της υποκριτικής, με πασίγνωστο ηθοποιό να χάνει τη ζωή του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε κορυφαίος πρωταγωνιστής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής, τον οποίο απολαύσαμε σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 79 ετών, ενώ την είδηση έκανε γνωστή μέσα από μία δημοσίευσή του στα social media, ο γιος του.

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες το βράδυ έφυγε από τη ζωή και ένας αγαπημένος τραγουδιστής στα 21 του!

Ο λόγος για τον René Auberjonois, τον οποίο απολαύσαμε σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς ταινιών «Star Trek»! Η μάχη του με τον καρκίνο στον πνεύμονα ήταν άνιση, με τον κορυφαίο ηθοποιό να αφήνει την τελευταία του πνοή.

ηθοποιός πέθανε