Η Τζένη Διαγούπη ξεσπά: «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ»

Τι ανέφερε για την υιοθεσία ενός παιδιού

Η Τζένη Διαγούπη ξεσπά: «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ»

Ξέσπασε η Τζένη Διαγούπη για αυτούς που την ρωτάνε «γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying, στα κιλά, στο παιδί αλλά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας.

«Είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Και σε ένα ζευγάρι είναι αδιάκριτη ερώτηση και σε μια γυναίκα που είναι μόνη της και σε έναν άντρα που είναι μόνος του. Γιατί δεν έχεις κάνει ένα παιδί; Κάποιο λόγο θα έχω που δεν έχω κάνει ένα παιδί. Ή μπορεί να το έφερε έτσι και η συγκυρία και να μην έχω πραγματικά κάποιο λόγο. Δεν μπορείς να με ρωτάς συνέχεια «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί»; Γιατί δεν μπορώ. Οπότε, σε κάλυψα; Όχι…» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν μπορούσα θα είχα παιδί ή θα είχα υιοθετήσει αν μπορούσα. Με ενοχλεί το μοτίβο που επικρατεί στην Ελλάδα με την υιοθεσία και δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί» τόνισε για μια υιοθεσία.

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Διαγούπη! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Τζένη Διαγούπη! Τι συνέβη και έκανε δημόσια έκκληση;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο τραμ, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης! Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι της έκλεψαν το πορτοφόλι το απόγευμα της Δευτέρας.

«Αγαπημένοι μου και αγαπημένες σήμερα το απόγευμα από τις 6 ως τις 6,20 στην διαδρομή του Τραμ από την Αγία Παρασκευή μέχρι το Άλσος κάποιος τα κατάφερε και πήρε το πορτοφόλι μου ,μέσα από την τσάντα είχα ταυτότητα δίπλωμα και την άδεια του αυτοκινήτου, αν το βρει κάποιος ας το δώσει στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης. Ευχαριστώ, χρήματα φυσικά δεν είχα μόνο 15€», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Διαγούπη.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Διαγούπη! Τι συνέβη;