Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα πάντα για τις πλαστικές της επεμβάσεις! Τι είναι αυτό το οποίο "πείραξε";

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια δημοσίως!

Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα πάντα για τις πλαστικές της επεμβάσεις! Τι είναι αυτό το οποίο

Τι είναι αυτό το οποίο "πείραξε" διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια; Η ίδια αποκαλύπτει τα πάντα για τις πλαστικές της επεμβάσεις χωρίς ενδοιασμούς δημοσίως, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η ίδια καλεσμένη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ανάμεσα στις οποίες και ερωτήθηκε για την νεανική της εμφάνιση.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου! “Ερχόμαστε στη στήλη που κάνουμε σε όλες τις πολύ όμορφες γυναίκες που έρχονται στην εκπομπή. Αντικειμενικά είσαι 49 χρονών” είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, και συνέχισε, “Και μοιάζεις για 35, πιο πολύ από το πρόσωπο σου δεν νομίζω πως το παρατραβάμε”.

τραγουδίστρια πλαστικές

Εκεί ήταν που και η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όντως έχει κάνει πλαστική, ωστόσο δήλωσε χαρακτηριστικά πως το μόνο που έχει "διορθώσει" πάνω της είναι το στήθος της.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς φρόντισε να λύσει και το ζήτημα για το περιβόητο unfollow της στην Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην χθεσινή εκπομπή στο παρακάτω βίντεο.

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές! Οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της!

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές και οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της είναι πολλές, αφού είχε φυσική ομορφιά.

Μάλιστα, πολλοί την παρομοιάζουν με Ασιάτισσα, αφού από τα τραβήγματα, τα μάτια της πλέον έχουν αλλάξει σχήμα.

Είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς παγκοσμίως, ενώ άνετα θα μπορούσε να είναι και μοντέλο, λόγω της απίστευτης ομορφιάς της. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε και πολύ αυτοπεποίθηση όπως φαίνεται, αφού έδωσε στο νυστέρι... δουλειά.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της, και είδαμε πως το πρόσωπο της από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις έχει κατά κάποιο ποσοστό παραμορφωθεί.

Αποτέλεσμα; Να το καταλάβουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι και να ξεκινούν "επιθέσεις" στα σχόλια πως έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της που την ξεχώρισαν και πλέον μοιάζει σαν Ασιάτισσα.

Βέβαια, δεν είναι η μόνη που έχει δώσει στο νυστέρι να καταλάβει!

Ο λόγος για την ηθοποιό, Μέγκαν Φοξ!

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός