Ξεσπάνε τα κορίτσια του GNTM κατά της Μέγκι Ντρίο! Τα καρφιά για το αλκοόλ και τα κινητά στο παιχνίδι!

Τι αποκάλυψαν οι πρώην παίκτριες;

Ξεσπάνε τα κορίτσια του GNTM κατά της Μέγκι Ντρίο! Τα καρφιά για το αλκοόλ και τα κινητά στο παιχνίδι!

Τα καρφιά για το αλκοόλ και τα κινητά στο παιχνίδι του GNTM! Ξεσπάνε τα κορίτσια κατά της Μέγκι Ντρίο και των όσων είχαν ειπωθεί σχετικά με τα "μυστικά"!

Σάλος είχε δημιουργηθεί με την χθεσινή δήλωση της Μέγκι Ντρίο ότι κατά την συμμετοχή της στο ριάλιτι είχε καταφέρει να βάλει μέσα στο σπίτι παράνομα αλκοόλ και κινητό τηλέφωνο, με την ίδια να αποκαλύπτει πως η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη ήταν εκείνη που την ανακάλυψε.

Ωστόσο, η ίδια η Γαρυφαλλιά βγήκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και διέψευσε τα πάντα. Χαρακτηριστικά είπε, “Δεν είχε γίνει μέσα στο σπίτι του GNTM, είχε γίνει πριν. Στο ξενοδοχείο θυμάμαι. Τις έφερναν κάποιοι τύποι από το ξενοδοχείο κινητό, ποτά και τέτοια και τις τρεις τους. Και είδαμε έναν τύπο με τρία κινητά στο χέρι του να μπαίνει από το παράθυρο των κοριτσιών να μπαίνει μέσα στο δωμάτιό τους και το είπαμε εμείς στο φύλακα και ο φύλακας προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο και να το βρει τέλος πάντων.”

Ενώ μαζί της συμφώνησαν, η Μαριάννα Παινέση και η Ξανθή Τζερεφού, όπου δήλωσαν, “Οι διασώστες αρχικά περνάγανε από έλεγχο πριν μπούνε. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει. Ο τσακωμός πάντως στο ξενοδοχείο θα εννοούσε η Μέγκι.”

Δείτε επίσης, τι είχε αποκαλύψει η Μέγκι για την γλωσσοκοπάνα του σπιτιού στο περσινό κύκλο.

Έμεινε άφωνη η Μέγκι Ντρίο! Είδε τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!

Εντελώς άφωνη έμεινε η Μέγκι Ντρίο! Είδε με τα μάτια της τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!

Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ήταν αρκετό για να αφήσει την Μέγκι Ντρίο χωρίς λόγια! Συγκεκριμένα, το σχετικό ρεπορτάζ έδειχνε την πρώην αγαπημένη φίλη της Μέγκι από το GNTM, Εύη Ιωαννίδου, να ανταλλάσσει "καυτά" φιλιά με τον πρώην της!

Η Μέγκι έβγαινε με Πάνο Παπαχρήστου ο οποίος όπως φαίνεται βρήκε καταφύγιο πλέον στην αγκαλιά της Εύης, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν βγαίνει τελικά με τον Ντάνο.

Φυσικά οι δυο κοπέλες έχουν χαλάσει εδώ και καιρό τις σχέσεις τους με τα "καρφιά" να πέφτουν το ένα μετά το άλλο!

«Έχω πάθει σοκ, σοκ! Είναι ο πρώην μου, αυτός που τραβιόμουν» είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι και συνέχισε: «Έχω πάθει σοκ. Ήταν δικό μου πρώην ερωτικό τράβηγμα και τώρα το είδα. Τα είχαμε όταν βγήκα από το GNTM. Δεν το ήξερα. Είναι 22 χρονών, ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα του»!