Θρήνος! Πέθανε γνωστός ανήλικος ηθοποιός!

Ήταν μόλις 14 χρόνων!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός ανήλικος ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός ανήλικος ηθοποιός! Μεγάλη θλίψη σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, με τον νεαρό που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Εκτός από ηθοποιός, ήταν και ένας εξαιρετικός χορευτής του μπαλέτου. Μετά την είδηση του θανάτου του, η σχολή χορού έκανε μια ανάρτηση στο Facebook προς τιμήν του.

Ο λόγος για τον Τζακ Μπερνς. Σύμφωνα με το Metro UK, ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γκρίνοκ, στην Σκωτία στις αρχές Δεκεμβρίου. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας, δήλωσε στο E! News πως «Γύρω στις 15:30 την Κυριακή, στη 1 Δεκεμβρίου, η αστυνομία κλήθηκε σε σπίτι στην περιοχή του Γκρίνοκ, για τον θάνατο ενός 14χρονου αγοριού.

πέθανε ηθοποιός

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία δεν θεωρεί πως ο θάνατος είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Ο Μπερνς εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεοπτική σειρά "In Plain Sight" αλλά και στη σειρά του Netflix "One of Us".

Η συγκινητική ανάρτηση της σχολής του έγραφε, «Με μεγάλη μας θλίψη γράφουμε αυτήν την ανάρτηση. Δυστυχώς χάσαμε τον πολυαγαπημένο μας μαθητή, Τζακ Μπερνς την Κυριακή στην 1 Δεκεμβρίου. Ο Τζακ ήταν μια έμπνευση για όλους μας και άγγιξε τις καρδιές όλων όσων είχαν τη χαρά να δουλέψουν και να χορέψουν μαζί του από το 2012 μέχρι σήμερα».

Ωστόσο θρήνος επικρατεί και με ακόμη μια μεγάλη απώλεια στο χώρο της υποκριτικής, με την είδηση πως εμβληματική ηθοποιός πέθανε πρόσφατα.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και σκορπίστηκε θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο!

Ο ηθοποιός Φίλιπ Μακκίον, ο οποίος είχε παίξει τον ρόλο του Τόμι στην "Αλίκη" από το 1976 έως το 1985, πέθανε σε ηλικία 55 ετών στο Τέξας, δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά τον χαμό ενός ακόμη γνωστού ηθοποιού που είχε γράψει την δική του ιστορία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα!

Πέθανε ηθοποιός Φίλιπ

Ο πιο πρόσφατος ενεργός ρόλος του ήταν στο βίντεο "Ghoulies IV", το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

Ο Μακκίον είχε εργαστεί για 10 χρόνια στο τμήμα ειδήσεων του ραδιοσταθμού του Λος Άντζελες πριν μετακομίσει στο Τέξας πριν από περίπου πέντε χρόνια για να είναι σε θέση να φροντίσει καλύτερα την οικογένειά του.

Εγκαταστάθηκε στην πόλη Wimberley της κεντρικής Texas Hill Country, περίπου 30 μίλια (48,28 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά του Ώστιν, όπου φιλοξένησε μια τοπική ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζέφ Μπάλαρντ, είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού και πώς πέθανε ο Μακκίον δεν θα γίνουν γνωστές μετά από αίτημα της οικογένειάς του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή κορυφαίος ηθοποιός!

Έφυγε από την ζωή κορυφαίος ηθοποιός και ο θρήνος σκορπίστηκε σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 85 ετών στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, ενώ υπέφερε για αρκετό καιρό από δυστονία.

Ο λόγος για τον Κάρολ Σπίνεϊ, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή στο δημοφιλές αμερικανικό σόου για παιδιά, Sesame Street και είχε αποσυρθεί από πριν από ένα χρόνο από το σόου.

Πέθανε Κάρολ Σπίνεϊ

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός συμμετείχε στο Sesame Street, δανείζοντας τη φωνή του, από το 1969.

Το έργο του στο παιδικό πρόγραμμα του έχει αποφέρει δύο βραβεία Grammy, έξι βραβεία Emmy, καθώς και βραβείο Emmy Lifetime Achievement το οποίο έλαβε το 2006.

Κάρολ Σπίνεϊ ηθοποιός πέθανε

Ενώ, υπενθυμίζουμε, πως πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή και μια σπουδαία ηθοποιός που είχε προσφέρει άφθονο γέλιο!