Σάκης Ρουβάς: Έφτασαν τα ευχάριστα! Η Κάτια Ζυγούλη "πετάει" από χαρά!

Το νέο ξεκίνημα του τραγουδιστή!

Σάκης Ρουβάς: Έφτασαν τα ευχάριστα! Η Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει το νέο ξεκίνημα στη ζωή του και μόλις έφτασαν τα ευχάριστα! Φυσικά στο πλευρό του είναι και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη η οποία "πετάει" από χαρά!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι έτοιμος να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην καριέρα του!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί για μία ακόμα χρονιά στην Επίδαυρο, στην παράσταση που «Πέρσες» που θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες, ο Σάκης Ρουβάς έκανε μία τρομερή κίνηση ενόψει των Χριστουγέννων που συγκίνησε τους πάντες.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο και συζήτησαν για την πιθανή συμμετοχή του στην παράσταση.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν στην παράσταση «Βάκχες».

Σάκης Ρουβάς: "Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον τραγουδιστή! Στο πλευρό του η Ζυγούλη!

Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα και ο Σάκης Ρουβάς είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Στο πλευρό του τραγουδιστή είναι φυσικά και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί στα δύσκολα και τα εύκολα και σε κάθε επαγγελματικό βήμα του ενός ή του άλλου. Ο Σάκης Ρουβάς έχει βρει το στήριγμά του στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη και το αποδεικνύει σε κάθε του βήμα.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, με τον τραγουδιστή να ανακοινώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, την κυκλοφορία του νέου του single με τίτλο «Αμαρτωλός».

Σας βρήκαμε επίσης και τον άγνωστο αδερφό του Σάκη Ρουβά!

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Το νέο μου single «Αμαρτωλός» μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες! Ακολούθησε το Link στο Bio για να το ακούσεις»!