Ο Πάνος Αργιανίδης μετά το Survivor έκανε την πιο αδιανόητη αλλαγή! Τον βλέπεις και δεν τον αναγνωρίζεις!

Είναι πιο "τούμπανο" και από "τούμπανο"!

Ο Πάνος Αργιανίδης μετά το Survivor έκανε την πιο αδιανόητη αλλαγή! Τον βλέπεις και δεν τον αναγνωρίζεις!

Μετά το Survivor αδιανόητη είναι η αλλαγή του Πάνου Αργιανίδη. Τον βλέπεις σε φωτογραφίες και πλέον δεν τον αναγνωρίζεις.

Στο ριάλιτι επιβίωσης τον μάθαμε και τον συμπάθησε ο κόσμος με την ιδιότητα "μάνατζερ ράγκμπι" και είχε "κλέψει" τις εντυπώσεις με τον χαρακτήρα του.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μπορεί να μην απασχολεί τα φώτα της τηλεόρασης, ωστόσο είναι καθημερινός χρήστης του Instagram.

Έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής του, αφού πλέον ασχολείται με την γυμναστική και θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει γίνει "τούμπανο".

Αν μπει κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν θα τον αναγνωρίσει, καθώς έχει αλλάξει πάρα πολύ στο σώμα του, αφού διατηρεί κοιλιακούς φέτες, ενώ έχει ξυρίσει μαλλιά του.

Αγνώριστος έχει γίνει και ο Μπο από το Survivor. Τόσο μέσα στο ριάλιτι όσο και μετά το τέλος του έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά.

Πάνος Αργιανίδης

Survivor μάνατζερ ράγκμπι

Σόφη Πασχάλη: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Survivor! Άβαφη με κολλητό τζιν!

Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Άβαφη με κολλητό τζιν!

Την γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως... έχει αλλάξει αρκετά από τότε εμφανισιακά!

Είναι πιο αδύνατη από ποτέ και στο πρόσωπο... λάμπει! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε πριν από λίγες ημέρες σε μια χαλαρή της βόλτα στη Γλυφάδα και το κολλητό τζιν που φορούσε αναδείκνυε τόσο πολύ το καλλίγραμμο κορμί της που η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Σόφη Πασχάλη Survivor

Survivor πρώην παίκτες

Αρχικά, ήταν "χαμένη" στο κινητό της αλλά με το που είδε τον φωτογράφο γύρισε και χαμογέλασε και ήταν πολύ θετική στο να την τραβήξει! Σπάνιο καθώς οι περισσότεροι διάσημοι μπορεί και να γυρίσουν την πλάτη... Μπράβο της!

Survivor άβαφη σόφη

Survivor Σόφη Πασχάλη χωρίς μακιγιάζ