Λάουρα Νάργες: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο νέος σύντροφος της! Όνομα «βόμβα»!

Τον είδαμε στο Survivor και είναι κούκλος!

Λάουρα Νάργες: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο νέος σύντροφος της! Όνομα «βόμβα»!

Όνομα «βόμβα» ήρθε στο προσκήνιο και φημολογείται ότι είναι ο νέος σύντροφος της Λάουρας Νάργες! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι...

Η καλλονή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μετά από 3,5 χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη Μουρούτσο, φαίνετα πως άρχισε να κάνει τα νέα της βήματα σε ένα νέο ξεκίνημα και μιας ερωτικής σχέσης.

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Λάουρα Νάργες χώρισε με τον γνωστό Ολυμπιονίκη και όπως όλα δείχνουν η ξανθιά παρουσιάστρια είναι ξανά ερωτευμένη.

Η Λάουρα Νάργες, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχει δημιουργήσει σχέση με το μοντέλο, Βασίλη Σίμο, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 3.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου τους «τσάκωσαν» να διασκεδάζουν μαζί στο Έναστρον.

Λάουρα Νάργες Βασίλης Σίμος σχέση Survivor

Βασίλης Σίμος Survivor

Λάουρα Νάργες: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με τον Νίνο! (βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες απάντησε για το αν έχει σχέση με τον Νίνο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις κοινές τους φωτογραφίες.

Η Λάουρα Νάργες, λοιπόν, είπε: «Δεν έχω σχέση με τον Νίνο, το διαψεύδω αυτό παιδιά. Ήταν και έγινε κατανοητό επομένως όλα καλά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Όλο το ρεπορτάζ για την Λάουρα και τον Νίνο εδώ:

Νίνο: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες!

Νίνο: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες!

Από χτες έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr η είδηση ότι ο Νίνο Ξυπολιτάς διατηρεί σχέση με την Λάουρα Νάργες!


Φήμες, ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει έρθει πολύ κοντά με τον τραγουδιστή, και μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο όπου απαθανατίστηκαν σε κοινές φωτογραφίες!

Η Λάουρα, είναι single μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, και το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του Νίνο, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την Χρυσή Βαρδινογιάννη, δηλώνει επίσης μόνος!

Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν, από δύο νέους, πολύ ωραίους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ένα νέο βήμα στην προσωπική τους ζωή; Μέχρι εδώ, λοιπόν, όλα καλά και ανθηρά! Όμως, εμείς στο Youweekly.gr και στο Vanda's δεν δημοσιεύσαμε την είδηση γιατί πολύ απλά δεν ισχύει! Το Vanda's και το Youweekly.gr έκανε ρεπορτάζ και επειδή η είδηση αποδείχτηκε αναληθής δεν την είδατε εδώ....

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο Νίνο, ο οποίος με αναρτήσεις του στο Instagram, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται με ένα ξέσπασμα για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Το ξέσπασμα του Νίνο στο Instagram για την προσωπική του ζωήΤο ξέσπασμα του Νίνο στο Instagram για την προσωπική του ζωή


Στο Πρωινό σήμερα, οι φωτογραφίες προβλήθηκαν κανονικά αλλά όλο το πάνελ και η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι ο Νίνο δεν είναι ζευγάρι με την Λάουρα και ούτε πέρασαν μαζί το βράδυ! Βρέθηκαν στο ίδιο κέντρο, χαιρετήθηκαν θερμά και λίγο αργότερα, ο καθένας επέστρεψε στην παρέα του! Ιδού και το σχετικό βίντεο: