Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! Ακόμη ένας θάνατος που την «τσάκισε»!

Βυθισμένη στο πένθος η ηθοποιός!

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! Ακόμη ένας θάνατος που την «τσάκισε»!

Για την Καίτη Φίνου αυτές οι στιγμές είναι από τις πιο δύσκολες ώρες που βιώνει, αφού ακόμη ένα θάνατος της «χτύπησε» την πόρτα και την «τσάκισε»!

Η Καίτη Φίνου βυθίστηκε στο πένθος και την οδύνη, αφού έχασε τη μικρή της αδερφή, Γιάννα, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η γνωστή ηθοποιός αποχαιρέτησε την αδερφή της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πάντα θα είσαι το "μικρό μου"...Καλό ταξίδι αγάπη μου....έδωσες μεγάλο αγώνα...Είσαι ηρωίδα καρδιά μου... Καλή αντάμωση...».

Υπενθυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2018, η Καίτη Φίνου αποχαιρέτησε την άλλη της αδερφή, Μαίρη, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Καίτη Φίνου

Ραγίζει καρδιές η Καίτη Φίνου! Το σπαρακτικό μήνυμα για το θάνατο της Τζούλιας Μπάρκα!

Έξαλλη η ηθοποιός Καίτη Φίνου! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Καθίκια, καθάρματα...»!

Τι συνέβη με την γνωστή ηθοποιό και είχε τέτοιο δημόσιο ξέσπασμα;

Η ίδια ασχολείται με τα social media και ιδιαίτερο με το Twitter, όπου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχεδόν καθημερινά σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας.

Ραγίζει καρδιές η Καίτη Φίνου! Το σπαρακτικό μήνυμα για το θάνατο της Τζούλιας Μπάρκα!

Έτσι λοιπόν και σήμερα η Καίτη Φίνου έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα για το συμβάν που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα με τον ξιφία που βρέθηκε σε παραλία και τον λιθοβολισμό του με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου έγραψε:

«Τα καθίκια, τα καθάρματα. Συνένοχοι και όλοι όσοι παρακολουθούσαν το θέαμα.».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Καίτη Φίνου: Έξαλλη η ηθοποιός! «Καθίκια, καθάρματα...»!

Καίτη Φίνου: Το σπαρακτικό μήνυμα για το χαμό της αδερφής της που "ράγισε" καρδιές!

Η Καίτη Φίνου "ράγισε" για ακόμη μία φορά καρδιές με το σπαρακτικό μήνυμα που έστειλε για το χαμό της αδερφής της πριν από ένα χρόνο.

Πριν από ένα χρόνο, η αγαπημένη αδερφή της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή, ωστόσο η ίδια είναι ακόμα συντετριμμένη από τον θάνατό της.

Καίτη Φίνου: Το αισχρό δημοσίευμα που έφερε την αντίδραση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Μέσα από μία δημοσίευσή της στο Twitter η Καίτη Φίνου θέλησε να στείλει ένα ακόμα μήνυμα στην αδερφή της η οποία απεβίωσε ξαφνικά. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο θάνατος της αδερφής της είχε έρθει από ιατρικό λάθος.

«Ένας χρόνος πέρασε…..Μαίρη μου……Δεν το έχω συνειδητοποιήσει…..Δεν το πιστεύω….Δεν το πιστεύω…..Δεν θα το πιστέψω μέχρι την στιγμή που θα θελήσει ο Θεός να έρθω εγώ να σε βρώ……
Στην καρδιά μου,στην ζωή μου,στο μυαλό μου ότι κάνω, όπου βρίσκομαι, είτε κλαίω,είτε γελάω δεν υπάρχει στιγμή που να μην έρθεις στο μυαλό μου και πάντα μα πάντα μας φαντάζομαι παιδιά…Τότε που δεν υποψιαζόμαστε πως θα άλλαζε σε μια νύχτα όλων μας η ζωή» ήταν τα λόγια της αγαπημένης ηθοποιού.