Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση! Το κορυφαίο κανάλι και η εκπομπή!

Που θα την δούμε;

Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση! Το κορυφαίο κανάλι και η εκπομπή!

Στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει η Ρούλα Κορομηλά μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Θα βρεθεί σε κορυφαίο κανάλι καλεσμένη σε εκπομπή.

Μετά το τέλος της εκπομπής που παρουσίαζε στο Epsilon με τίτλο «Bravo Ρούλα» το 2016, πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της showbiz.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνιας απουσίας από την τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή την φορά ωστόσο στον ρόλο της συνεντευξιαζόμενης.

Η παρουσιάστρια θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου καλεσμένη όπου θα μιλήσει για την προσωπική της ζωή στην οποία σύμφωνα με την ίδια δεν είναι μόνη, αλλά και για την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

https://youtu.be/yGoUFdVXEVk

Επιστροφή «βόμβα» στην ελληνική τηλεόραση! Η αντίπαλος της Κορομηλά με δική της εκπομπή!

Επιστροφή «βόμβα» μόλις έσκασε στην ελληνική τηλεόραση, αφού η αντίπαλος της Κορομηλά γυρίζει στα δρώμενα με δική της εκπομπή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πριν από λίγους μήνες η ίδια, ήταν να δώσει τα χέρια με το Open του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο οι δημοτικές και κατόπιν οι εθνικές εκλογές τρέναραν τη συμφωνία. Ακολούθησαν οι απομακρύνσεις των στελεχών Τζώνη Καλημέρη και Άλκηστις Μαραγκουδάκη και το καθεστώς άλλαξε εντελώς, αφού οι θέσεις έμειναν «ορφανές» αρκετές εβδομάδες.

Επιστροφή «βόμβα» στην ελληνική τηλεόραση! Η αντίπαλος της Κορομηλά με δική της εκπομπή!


Κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι ο ΣΚΑΪ. Λέγεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι το κανάλι του Φαλήρου ενδιαφέρεται για ένα ακριβό βραδινό σόου και η Κατερίνα Λάσπα θεωρείται ιδανική για τη θέση της παρουσιάστριας ενός τόσο απαιτητικού πρότζεκτ. Η εκπομπή ακούγεται ότι προορίζεται για το β’ μισό της νέας σεζόν.

Κατερίνα Λάσπα: Η «κόντρα» μου με Μενεγάκη και Κορομηλά έκανε πολύ κακό στην εικόνα μου»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Κατερίνα Λάσπα μιλά, χωρίς ενδοιασμούς, για την κόντρα της με τρία τηλεοπτικά πρόσωπα, την Ελένη Μενεγάκη, την Ρούλα Κορομηλά και τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν ξεχνώ τίποτα, ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αλλά ο χρόνος τα αποδομεί όλα, τα φέρνει στις πραγματικές τους διαστάσεις. Ωστόσο, δεν έχω συναντηθεί ποτέ μαζί τους», απαντά η Κατερίνα Λάσπα και συμπληρώνει «Έκανε πολύ κακό στην εικόνα μου και για πολύ καιρό. Τα σχόλια που ακούγονταν στο παρελθόν την είχαν διαστρεβλώσει ως γυναίκα και ως επαγγελματία. Αυτό με είχε καταρρακώσει και κάποιες στιγμές δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ».