Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέταξε όλα τα ρούχα και έμεινε με το φανελάκι! Η θερμοκρασία στο "κόκκινο"!

"Κόλαση" το σώμα του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέταξε όλα τα ρούχα και έμεινε με το φανελάκι! Η θερμοκρασία στο

Πέταξε όλα τα ρούχα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός και έμεινε με το φανελάκι που φορούσε. Η θερμοκρασία ανέβηκε στο "κόκκινο" από τις θαυμάστριες του.

Είναι από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του με τα video clip του στο Youtube να μετράνε εκατομμύρια προβολές.

Ωστόσο, δεν έχει μόνο την φωνή αλλά και... όλο το πακέτο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz και πάντα γίνεται χαμός με τις θαυμάστριες του.

Σε μια από τις φωτογραφίες του στο Instagram τον είδαμε σε συναυλία να φοράει μόνο ένα φανελάκι και ανέβασε την θερμοκρασία.

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφάνιση

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Γκρέμισε» την πίστα με αυτή του την εμφάνιση! Έβαλε λευκό σακάκι με κουμπιά από στρας!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε λευκό σακάκι με κουμπιά από στρας και με αυτή του την εμφάνιση «γκρέμισε» την πίστα!

Ο ίδιος, εμφανίζεται εδώ και 8 μήνες στην Fantasia και κάθε Σαββατοκύριακο, το βραδινό κέντρο είναι όλο και πιο γεμάτο! Η τελευταία και πιο πρόσφατη εμφάνισή του όμως, δεν είχε καμία σχέση με όσες έχουμε δει μέχρι στιγμής!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε κολλητό μπλουζάκι και σακάκι με ιδιαίτερο ύφασμα και κουμπιά όλο στρας! Το όλο look συμπλήρωσε ένα κρεμαστό με κορδόνι σε μαύρο χρώμα και μαύρο εφαρμοστό παντελόνι! Άλλωστε ο ίδιος, φαίνεται πως αγαπά πολύ το μαύρο χρώμα καθώς και το καμαρίνι του, είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα!

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Ελένη Φουρέιρα: Τα «έσπασε» στον Κωνσταντίνο Αργυρό! Έβαλε «φωτιά» με το μπούστο της...

Έβαλε "φωτιά" με το μπούστο της η Ελένη Φουρέιρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Τα "έσπασε" μέχρι το πρωί!

Ο τραγουδιστής συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο να παρουσιάζει μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA, που αποτελεί τον πιο #hot προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα.

To βράδυ του Σαββάτου η Νατάσα Θεοδωρίδου με την παρέα της διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, καθώς και η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε το FANTASIA για να απολαύσει το πρόγραμμα του καλού της φίλου Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ελένη Φουρέιρα Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο «απαγορευμένος» έρωτας που δεν είδε το φως της δημοσιότητας! Φωτογραφία απόδειξη!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως άψογος οικοδεσπότης, άφησε για λίγο την σκηνή και έδωσε το μικρόφωνο στην Ελένη Φουρέιρα όπου ξεσήκωσε το κοινό στους ρυθμούς του “Loquita” , ενώ αμέσως μετά η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε την “Κόκκινη Γραμμή” αλλά και τη νέα της επιτυχία “Χαρτοπόλεμος” .

Ελένη Φουρέιρα καταγωγή

Σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, ο Φοίβος επέλεξε το FANTASIA για την διασκέδαση του και επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής. Την πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, οι Mc Mario & Tony.