Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χρήστος Μάστορας: «Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου» - Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του!

Δείτε τι αποκάλυψε!

Χρήστος Μάστορας: «Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου» - Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του!
News 13.12.2019 12:00

«Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου», αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας για την σχέση μου με την μουσική, με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του.

Ο front man από το συγκρότημα «Μέλισσες» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα γλυκό στιγμιότυπο από το παρελθόν του.

Συγκεκριμένα, μετά από την φωτογραφία της μητέρας του που σας δείξαμε χθες, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ο Χρήστος Μάστορας από πολύ μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του στην μουσική, καθώς από τότε ξεκίνησε η σχέση του μαζί της. Χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα του «Και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με την μουσική».

Χρήστος Μάστορας σχέση

Χρήστος Μάστορας: Ξανά μαζί με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Είναι ξανά μαζί ο Χρήστος Μάστορας με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Μπορεί οι φήμες και τα διάφορα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να χωρίζουν, αυτές όμως οι φωτογραφίες έρχονται για να γεμίσουν ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, η είδηση πως ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη έχουν χωρίσει «έσκασε» πριν από αρκετούς μήνες. Tο vandas blog είχε αποκλειστικές πληροφορίες για τον χωρισμό τους, ο οποίος ήταν επεισοδιακός.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας μετά τον χωρισμό είχαμε δει πως δεν την ακολουθεί στο Instagram.

Ωστόσο, ερωτηματικά όπως είπαμε γέμισε η εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «My style rocks» στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας. Μπορεί να μην πόζαραν μαζί, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού και οι δυο είναι πρόσωπα που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χριστίνα Παπαδέλλη

Χρήστος Μάστορας

Αθήνα Box

Χρήστος Μάστορας: Μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του! «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες»!

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Courtney Parker και είπε μεταξύ άλλων πως «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες».

Ο τραγουδιστής και κριτής του X-factor, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του, κάτι που κάνει σπάνια.

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Αυτή είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας!

Χρήστος Μάστορας: Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!

Share