Big Brother: Δεν θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Αυτή είναι η κορυφαία παρουσιάστρια που της έκαναν πρόταση!

Δεν σας πάει το μυαλό!

Big Brother: Δεν θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Αυτή είναι η κορυφαία παρουσιάστρια που της έκαναν πρόταση!

Αυτή είναι η κορυφαία παρουσιάστρια που της έκαναν πρόταση για παρουσίαση του Big Brother! Είναι έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα μιας και δεν θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, από ότι φαίνεται.

Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει και οι υπεύθυνοι του καναλιού ψάχνουν το κατάλληλο πρόσωπο για να το παρουσιάσει.

Είχαν ακουστεί επίσης διάφορες συζητήσεις πως παρουσιαστής θα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, με τον ίδιο να απαντά στον αέρα της εκπομπής του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, η Πόπη Τσαπανίδου φαίνεται πως είναι από τα πιο πιθανά άτομα για την παρουσίαση του ριάλιτι. Αν και η ίδια είχε ανακοινώσει πως θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως έχει πει ναι ή όχι.

big brother παρουσιάστρια

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ;

Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ και τι ρόλο παίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή και σας έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda"s blog!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι πρόσωπα σαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν ξαναβγαίνουν εύκολα ή και καθόλου μην σας πω, στην ελληνική τηλεόραση! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εμένα, είναι από τους κορυφαίους στην παρουσίαση και θα έπρεπε να διδάσκει σε κάποια σχολή.

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τα νούμερα που έκανε το Fame Story, ή και τα άλλα ριάλιτι που ο ίδιος παρουσίασε κατά καιρούς; Λογικό λοιπόν, με την είδηση για την επιστροφή του Big Brother στον ΣΚΑΙ, να ακούγεται και η επιστροφή του Ανδρέα στην μικρή οθόνη! Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο ΣΚΑΙ έκανε ανατροπή μεγατόνων!

Αρχικά, πρότεινε στον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάσει το show, ωστόσο μετά τον ντόρο που προέκυψε και το ΕΣΡ, τώρα προσανατολίζεται σε.... γυναίκα για το τιμόνι της εκπομπής! Ο Ανδρέας, που περίμενε με μεγάλη χαρά το τηλέφωνο να χτυπήσει απογοητεύτηκε στο άκουσμα της παραπάνω είδησης, ωστόσο για εμένα είναι όλα ανοιχτά! Ο ΣΚΑΙ δεν θα αφήσει ένα τόσο δυνατό χαρτί όσο ο Big Brother να πάει χαμένο και ψάχνει να βρει τον καλύτερο! Για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσω!

Big Brother: Πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα!

Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου "Big Brother"! Πότε θα γίνει και τι να περιμένουμε από την "λαμπρή" έναρξη τελετής!

To μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανακοίνωσε όλες τις αποκαλύψεις για την επιστροφή του γνωστού ριάλιτι!

Big Brother: Εκτός Ελλάδας τα γυρίσματα! Για ποιο λόγο;

Όπως ανακοινώθηκε, το Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στον ΣΚΑΙ, ενώ τα γυρίσματα πιθανότατα θα γίνουν στην Ελλάδα και όχι στην Πολωνία, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Όσο για τον παρουσιαστή, ακόμα αγνοείται μιας και ο Λιάγκας έχει δηλώσει on air πως δεν ενδιαφέρεται για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού!