Ελένη: "Βόμβα" στην εκπομπή! Αυτή η συνεργάτιδα της αποχωρεί!

Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια!

Ελένη:

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε on air ποια είναι αυτή η συνεργάτιδα της που αποχωρεί.

Η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha ξεκίνησε με μία ατάκα "φωτιά" από την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό μία συνεργάτιδά της θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Φυσικά τα απρόοπτα δε σταματούν στην εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας, αφού μόλις προχθές συνέβη κάτι που την έκανε να φύγει... άρον άρον!

Ο λόγος φυσικά για τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία σε λίγο καιρό γεννάει και θα χρειαστεί να αφήσει προσωρινά τα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

«Είπα στην συνεργάτιδά μου, την Κατερίνα Λούβαρη να χτενίσει την Μαντώ Γαστεράτου εύκολα και γρήγορα να της κάνει κυματιστά μαλλιά… όσο το έχουμε εδώ αυτό το πλάσμα, πριν πάει να γεννήσει» ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: «Έπεσε» μαύρο ξαφνικά στην εκπομπή της! «Αυτό δεν είναι φάρσα...»! Τι συνέβη;

«Έπεσε» μαύρο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Τι συνέβη έτσι ξαφνικά; «Αυτό δεν είναι φάρσα...», είπε μεταξύ άλλων!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή της εκπομπή στον AlphaTV είχε καλεσμένη την ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου και συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό! Ποιο ήταν αυτό;

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου μιλούσε για τις φάρσες που δέχεται συνεχώς από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα κι εκείνη τρομάζει και ξαφνιάζεται! Εκείνη την στιγμή έσβησαν τα φώτα στο πλατό και η Ελένη Μενεγάκη ξαφνιασμένη είπε: «Αυτό δεν είναι φάρσα, δεν έχουμε ρεύμα».

Μετά από λίγο όλα έγιναν όπως και πριν και η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: