Μαρία Καλάβρια: Αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε ανοικτά για τις πλαστικές της! «Με κοιτάνε στο πρόσωπο και ρωτάνε...»!

Τα είπε όλα!

Μαρία Καλάβρια: Αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε ανοικτά για τις πλαστικές της! «Με κοιτάνε στο πρόσωπο και ρωτάνε...»!

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία δε δίστασε και μίλησε ανοικτά για τις πλαστικές που έχει κάνει, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της! «Με κοιτάνε στο πρόσωπο και ρωτάνε...»!

Η αγαπημένη σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», και αναφέρθηκε τόσο στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει όσο και στη σχέση της με το μοντέλο.

«Πολλές φορές με κοιτάνε στο πρόσωπο και με ρωτάνε κιόλας αν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπό μου. Είχα μικρύνει το στήθος μου σε πολύ μικρή ηλικία. Μετά χρειάστηκε να το ξαναφτιάξω γιατί χάλασε, έχω κάνει δύο παιδιά. Από τα 25 μου έκανα την πρώτη μου ρυτίδα. Χαίρομαι όπως είμαι, δεν την καταλαβαίνω την ηλικία μου.

Κάποια στιγμή με τον Δημήτρη είχαμε εκτεθεί αρκετά. Τώρα νομίζω έχει ισορροπήσει λίγο το πράγμα, η αλήθεια είναι ότι δεν βγαίνουμε κιόλας. Κοντεύουμε να κλείσουμε τρία χρόνια που είμαστε μαζί. Έχει όλο το πακέτο. Είναι ένα ωραίο παιδί, πάρα πολύ έξυπνος. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα. Ο γάμος είναι ένα πράγμα που δεν απασχολεί και τους δυο μας».

Το ζευγάρι μάλιστα είχε πετάξει και μία επική ατάκα για τον γάμο του!

Μαρία Καλάβρια: Αυτή την φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν την περιμέναμε!

Αυτή την φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου που δημοσίευσε η σύντροφος του Μαρία Καλάβρια, δεν περιμέναμε να την δούμε.

Μάλιστα, έρχεται στην... δημοσιότητα μετά την απάντηση του αν είναι ζευγάρι με την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του την ώρα που κοιμόταν στον καναπέ.

Το ζευγάρι μπορεί να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και να μην απασχολεί τα media, ωστόσο ζει έναν όμορφο έρωτα.

Μαρία Καλάβρια Δημήτρης Αλεξάνδρου