Αλίκη Κατσαβού: Λιώσαμε με τα λόγια αγάπης στον Κώστα Βουτσά! «Μαζί σου η ζωή...»!

Το ζευγάρι είναι full in love!

Αλίκη Κατσαβού: Λιώσαμε με τα λόγια αγάπης στον Κώστα Βουτσά! «Μαζί σου η ζωή...»!

Η Αλίκη Κατσαβού δεν κρύβει στιγμή τον έρωτά της για τον Κώστα Βουτσά! Σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της, "λιώσαμε" με τα λόγια αγάπης που έστειλε στον σύζυγο της! «Μαζί σου η ζωή...»!

Το ζευγάρι δείχνει καθημερινά πόσο ερωτευμένο είναι, ενώ οι δυο τους περνούν μοναδικές στιγμές μαζί με τον γιο τους, Φοίβο.

Η Αλίκη Κατσαβού θέλησε για μία ακόμα φορά να μοιραστεί τη χαρά της και τον έρωτά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, και όπως ήταν φυσικό, τα likes έπεσαν... βροχή!

Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία μέσα από το αμάξι με τον Κώστα Βουτσά! Πού πήγαν με τον μικρό Φοίβο;

Η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε για μία ακόμη φορά ένα υπέροχο στιγμιότυπο με την οικογένειά της, αυτή τη φορά μέσα από το αμάξι μαζί με τον Κώστα Βουτσά! Μάθετε πού πήγαν βόλτα μαζί με τον μικρό Φοίβο!

Η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οι τρεις του δεν ξεχνούν ποτέ να περνούν χρόνο ο ένας με τον άλλον και να μοιράζονται τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα αφού η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους Φοίβο, η οποία ήταν γεμάτη χαμόγελα!

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρεις τους μοιράζονται ένα τέτοιο στιγμιότυπο!

Σίγουρα μας έφτιαξε το κέφι!

Κώστας Βουτσάς: Έσκασαν τα ευχάριστα νέα! Στο πλευρό του η Αλίκη Κατσαβού!

Μόλις έσκασαν τα ευχάριστα νέα για τον Κώστα Βουτσά και στο πλευρό του βρίσκεται η Αλίκη Κατσαβού.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Παριζιάνα». Η Έρρικα Μπρόγιερ πρωταγωνιστούσε στην θεατρική μεταφορά της ταινίας ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για αυτό στο Happy Day: «Ο Κώστας Βουτσάς θα είναι στην "Παριζιάνα" στον ρόλο που έκανε μέχρι τώρα η Έρρικα Μπρόγιερ. Αυτό είναι σημαδιακό γιατί υπήρξαν και ζευγάρι και θα τον έχουμε μαζί μας και στην Παριζιάνα εκτός από την Σταχτοπούτα. Έκλεισε ένα κύκλος εμφανίσεων και να σας θυμίσω πως την Έρρικα την έπεισα να γυρίσει στο θέατρο μετά από 20 χρόνια.

Ενώ περνούσε πολύ ωραία και δεν έχει συμβεί τίποτα και είμαστε πολύ αγαπημένοι, συζητήσαμε και είπαμε να κλείσει ένα κύκλος και να συνεχίσει ο Κώστας στον ρόλο της. Θεωρώ ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία και αυτή την καριέρα πρέπει να ανταποκρίνεται οικονομικά στο μέγεθος του ο μισθός που πρέπει. Από εκεί και πέρα είναι ένα ρίσκο που θα πάρει ένας παραγωγός. Εγώ καλά έκανα και το πήρα γιατί ο Κώστας έχει το κοινό του», είπε.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά τέλος καλό όλα καλά.