Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του δίπλα στην Εβελίνα Βαρσάμη! Πιο αγαπημένο από ποτέ το ζευγάρι!

Είναι πάντα στο πλευρό του!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του δίπλα στην Εβελίνα Βαρσάμη! Πιο αγαπημένο από ποτέ το ζευγάρι!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει στην πιο δύσκολη στιγμή του στο πλευρό του την αγαπημένη του Εβελίνα Βαρσάμη! Η εικόνα του άτυχου παρουσιαστή δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο συγκλονίζει! Το ζευγάρι δείχνει για μία ακόμη φορά πως είναι ενωμένο και πιο αγαπημένο από ποτέ.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συγκλόνισε τη χώρα, ενώ με αγωνία περιμένουν όλοι μία νέα είδηση για την κατάσταση της υγείας του.

Παρά τις δυσκολίες που περνάει, η οικογένεια μένει αγαπημένη, με τον παρουσιαστή μάλιστα να φωτογραφίζεται και δίπλα στον γιο του.

Η Εβελίνα Βαρσάμη δε φεύγει λεπτό από δίπλα του, ενώ πολύ πρόσφατα ενημέρωσε και την εικόνα του προφίλ της, σε μία υπέροχη φωτογραφία με τον σύζυγο της απ' όταν ήταν ακόμα υγιής.

Σοκάρει η σύζυγος του Αγγελίδη: Ο άντρας μου είναι κατά 90% ανάπηρος!

Σοκάρει η σύζυγος του άτυχου Κωνσταντίνου Αγγελίδη, του παρουσιαστή που έμεινε ανάπηρος μετά το τροχαίο...

Το ποσό των 2.796.000 ευρώ ζητεί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγος του από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρία για τα τραγικό ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που οδήγησε τον παρουσιαστή στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.


«Αιτούμαστε διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο κ. Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ για την περίθαλψη του. Έχουμε και ένσταση επειδή δεν φορούσε κράνος και αρνούμαστε την αγωγή γιατί ήταν συνυπαίτιος ή υπαίτιος κατά 95% ο ίδιος για τον τραυματισμό του» ανάφερε η συνήγορος του οδηγού λεωφορείου.

«Ο σύζυγος μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σήμαινε ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον» είπε στο δικαστήριο η Εβελίνα Βαρσάμη. Στη συνέχεια εξηγώντας τα έξοδα που έχει πλέον η οικογένεια και το μισθό του συζύγου της που λείπει, ανέφερε: «Εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα το Blend όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300 συν τα τιπς που ήταν 300 το μήνα που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ».

Πρόεδρος: Είναι μια δουλειά που θα την έκανε μέχρι ποτέ;

Μάρτυρας: Δεν ξέρω μέχρι μεγάλος.


Πρόεδρος: Είναι μια δουλειά που κάνει κάποιος σε όλες τις ηλικίες;

Μάρτυρας: Υπεύθυνος ήταν. Θα μπορούσε.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή σήμερα, η σύζυγός του εξήγησε στο δικαστήριο, πως βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. «Το κόστος είναι δωρεάν χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Χρειαζόμαστε δαπάνη νοσοκόμου σίγουρα για όταν επιστρέψει σπίτι. Εγώ λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να δουλέψω. Έχουμε ένα αγοράκι 8 ετών και τα έξοδα του, περίπου 500 το μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού επίσης» κατέληξε η κ. Βαρσάμη.

Στο δικαστήριο κλήθηκε να καταθέσει ο πραγματογνώμονας που όρισε η σύζυγος του παρουσιαστή. «Από τα στοιχεία και τις χαραγές που έχουν εντοπιστεί προσδιορίσαμε το σημείο σύγκρουσης και φαίνεται ξεκάθαρα ότι το λεωφορείο κινείται από τη δεξιά λωρίδα και κινείται προς τα αριστερά για να πιάσει τη λωρίδα.

Υπάρχουν οι χαραγές της μηχανής που δείχνουν την πορεία από την πτώση μέχρι την τελική θέση, που αποτελούν προέκταση του σημείου σύγκρουσης. Στη σελίδα 22 της έκθεσης η χαραγή Χ2 και Χ1 είναι προέκταση του σημείου σύγκρουσης που προσδιορίζεται στη μεσαία λωρίδα από την αλλαγή πορείας του λεωφορείου. Το μηχανάκι που κινείται στη μεσαία λωρίδα βλέποντας τον ελιγμό του λεωφορείου προς τα αριστερά που κλείνει το πεδίο, ο μόνος ελιγμός που μπορεί να κάνει είναι προς τα δεξιά. Η μηχανή είχε ταχύτητα γύρω στα 75 χλμ.» ανέφερε ο μάρτυρας, ενώ όταν ερωτήθηκε σχετικά με το εάν ο Αγγελίδης φορούσε κράνος, απάντησε πως δεν είναι ειδικός αλλά «αυτό φαίνεται από χτυπήματα στο κεφάλι του».

Σχολιάζοντας την πραγματογνωμοσύνη που διατάχθηκε για το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας εξήγησε, ότι σε αυτήν «ο κ. Μπούρας που την ανέλαβε αναφέρει ότι δεν δούλευε ο ταχογράφος του λεωφορείου. Ο ταχογράφος γράφει ταχύτητα, χρόνο και απόσταση. Αυτές οι τρεις καταγραφές είναι ανακόλουθες σύμφωνα με τον Μπούρα».

«Δεν έφταιγα για το τροχαίο»
Στη δίκη κατέθεσε και ο οδηγός του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε ο παρουσιαστής, ο οποίος περιέγραψε την πορεία και το περιστατικό από τη δική του πλευρά. «Κινούμουν στην αριστερή λωρίδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τα φανάρια ήταν κόκκινα και άφησα το λεωφορείο να ρολάρει, αλλά έγιναν πράσινα τα φανάρια και συνέχισα την πορεία μου. Σε εκείνο το σημείο είδα πάνω έντονα φώτα, μια λάμψη, είδα ότι μια μηχανή εκσφενδονίστηκε δέκα μέτρα κι έφτασε ο αναβάτης στο πεζοδρόμιο και η μηχανή σταμάτησε 5-6 μέτρα παρακάτω. Κατέβηκα και ένας κύριος που ήταν μάρτυρας μου λέει δεν φταις σε τίποτα. Έφυγε αυτός μετά το ΕΚΑΒ. Μάλιστα κινδύνεψε και η ζωή του για να σβήσει τη φωτιά με τη μηχανή» είπε.


Πρόεδρος: Πώς εξηγείται να υπάρχουν οι χαραγές 15 μέτρα πριν την τελική θέση της μηχανής, η οποία φαίνεται πάντα δεξιά;

Οδηγός: Έκανε γκελ στη γωνία του λεωφορείου. Σύρθηκε δεξιά και έγινε ανάφλεξη. Ακούσαμε για αλλαγή πορείας από τη δεξιά λωρίδα στην αριστερή. Δεν αλλάζει λωρίδα με ταχύτητα. Μόνο ομαλά αλλάζεις πορεία αλλιώς χάνεται ο έλεγχος. Όταν άλλαζα λωρίδα δεν είδα καμία μηχανή. Ήταν νύχτα θα έβλεπα τα φώτα.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στο αναπηρικό καροτσάκι αγκαλιά με τον γιο του! Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο αποκατάστασης!