Μαρία Κορινθίου: Πιο εκρηκτική από ποτέ στο σαλόνι του σπιτιού της! Φωτογραφία μόνο με τα εσώρουχα!

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Μαρία Κορινθίου: Πιο εκρηκτική από ποτέ στο σαλόνι του σπιτιού της! Φωτογραφία μόνο με τα εσώρουχα!

Πιο εκρηκτική από ποτέ η Μαρία Κορινθίου με μια φωτογραφία στο σαλόνι του σπιτιού της ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της!

Η γνωστή ηθοποιός ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς, αφού είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz!

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε φορώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρα δαντελένια εσώρουχα, μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στο σαλόνι του σπιτιού της

Τα τελευταία χρόνια είναι το πρόσωπο καμπάνιας μεγάλης εταιρίας εσωρούχων και στα πλαίσια φωτογράφησης για τη νέα κολεξιόν της έβγαλε αυτήν την εκρηκτική λήψη.

Μάλιστα την έχουμε ξαναδεί με τα εσώρουχα της και εκείνη την φορά ήταν στην... κουζίνα!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όταν με το φωτογράφο σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να βγάλουμε με αυτό το σετ και σε τραβάει φωτογραφία έτσι απλά χωρίς να το περιμένεις».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μαρία Κορινθίου: Ανατριχιάζει η εικόνα της με το σημάδι στο πρόσωπο της!

Η Μαρία Κορινθίου ανατριχιάζει με την εικόνα της και το σημάδι στο πρόσωπό της!

Η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι αυτήν την φορά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που ήταν «γροθιά» στο στομάχι!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«25 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών. Για πολλές γυναίκες, η βία είναι καθημερινότητά τους. Είτε ως απειλή, είτε ως πράξη. Ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Τα σημάδια της βιάς είναι πάντα ορατά, ακόμα και αν δεν είναι εμφανή. Και οι γυναίκες συχνά κρύβονται πίσω από δικαιολογίες, λέγοντας πως χτύπησαν ή κόπηκαν, από απροσεξία… Είναι η δική μας «απροσεξία» όμως που τις σημαδεύει. Είναι υποχρέωση όλων μας να δίνουμε προσοχή στις γυναίκες και τα σημάδια της βίας και να επικοινωνούμε με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να τις βοηθήσουμε. Χρησιμοποίησε το φίλτρο που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτή τη μέρα, ανέβασε ένα story και βοήθησε το μήνυμα να διαδοθεί. @wilkinsonwomangr».

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Γιορτάζουν τα γενέθλια της κόρης τους με τούρτα υπερπαραγωγή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: