Τα κορίτσια του Νίκου Μουτσινά έβαλαν την ίδια φούστα και... τον «τρέλαναν»! Ποια την φόρεσε καλύτερα;

Εσείς, τι λέτε;

Τα κορίτσια του Νίκου Μουτσινά έβαλαν την ίδια φούστα και... τον «τρέλαναν»! Ποια την φόρεσε καλύτερα;

Τον «τρέλαναν» τον Νίκο Μουτσινάς τα κορίτσια του! Έβαλαν την ίδια φούστα και εμείς αναρωτιόμαστε ποια την φόρεσε καλύτερα;

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός σημειώνει τεράστια επιτυχία για ακόμη μια φορά με την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ καλός φίλος με την συνεργάτιδα του Ματίνα Νικολάου, γνωστή κυρίως ως «Βάνια», αλλά και με την Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία έχουν κάνει επίσης μαζί εκπομπή, το «Sunday live».

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν είδαμε στο «Καλό Μεσημεράκι» να φοράει μια φούστα που την είχαμε δει πολύ καιρό πιο πριν να την φοράει η Ζέτα Μακρυπούλια!

Οι δυο γυναίκες διαθέτουν πολύ διαφορετικό στιλ και η κάθε μία την φόρεσε ανάλογα με αυτό καταφέρνοντας να μαγνητίσουν τα βλέμματα με τον τρόπο τους.

Δείτε την εμφάνιση της Βάνιας:

Δείτε την εμφάνιση της Ζέτας:

Αν μπορείτε αποφασίστε εσείς ποια την φόρεσε καλύτερα! Το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς «τρελαίνεται» και με τις δύο!

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα με μαγιό!

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα ποζάρει με μαγιό!

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής και ηθοποιός βρίσκεται μαζί της αυτό το διάστημα και δημοσίευσαν μια κοινή φωτογραφία που βρίσκονται για μπάνιο.

Ο λόγος φυσικά για την Ματίνα Νικολάου, όπου είναι το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά εδώ και μία ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή του OpenTv «Για την Πορέα».

Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα», αλλά φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να πηγαίνει στη θάλασσα για να κάνει τις βουτιές της.

Σήμερα, η Ματίνα Νικολάου και οι συνεργάτες της βρίσκονται στα Ιωάννινα και αποφάσισαν να φορέσουν τα μαγιό τους και να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Όλο μαζί πέρασαν ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές, ενώ έβγαλαν και μια ομαδική selfie, την οποία δημοσίευσε η τηλεοπτική «Βάνια» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη ανάρτηση που έκανε, αφού λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους followers της και μια δική της φωτογραφία με μπικίνι κι ένα τεράστιο χαμόγελο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα με μαγιό!

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα με μαγιό!