Φαίη Σκορδά: «Δεν θυμάμαι τη ζωή πριν» - Έκανε την αποκάλυψη μετά την συνάντηση με παρουσιαστή!

Μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια!

Φαίη Σκορδά: «Δεν θυμάμαι τη ζωή πριν» - Έκανε την αποκάλυψη μετά την συνάντηση με παρουσιαστή!

Η Φαίη Σκορδά έκανε μια όμορφη αποκάλυψη για τα παιδιά της, μετά την συνάντηση που είχε με Έλληνα παρουσιαστή σε έξοδο της. «Δεν θυμάμαι τη ζωή πριν».

Η παρουσιάστρια του Πρωινού κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει όποτε τελειώνει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αφιερώνεται στους γιους της.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά βρήκε λίγο χρόνο και επισκέφθηκε το μουσείο των ψευδαισθήσεων και συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» , «Ήθελα πολύ να βρεθώ στο μουσείο των ψευδαισθήσεων και να πω ένα μπράβο στον Σάκη Τανιμανίδη και σε όλους εδώ για αυτό που κάνουν φέτος για το Make-A-Wish» .

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει που θα περάσει φέτος τις γιορτές, λέγοντας: «Θα ανεβούμε Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς και στα Άνω Πορόια, όπου έχουμε ένα εξοχικό και περνάμε εκεί τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα καλύτερα Χριστούγεννα για εμένα είναι αυτά από τότε που ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Δεν θυμάμαι τη ζωή πριν» .

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της, είχε μιλήσει για τις δύσκολες εγκυμοσύνες που είχε και είχε συγκινήσει.

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το γιο της! «Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιο του...»!

Μια αποκάλυψη για το γιο της Φαίης Σκορδά έγινε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιο του..», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Παρουσιάστρια και πρώην συνεργάτης της, μίλησε για την οικογένεια της και για περιστατικά που συνέβαιναν όταν την επισκεπτόταν.

Όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη έχει αδυναμία στον Γιαννάκη και τον συμβουλεύει για τα προσωπικά της.

Φαίη Σκορδά: Το... ποντίκι που μπήκε μέσα στο γλυκό της! Η φωτογραφία - απόδειξη!

«O Γιώργος θέλει ξύλο. Δεν με παίρνει κανένα τηλέφωνο να πάμε κάπου, όπως παλιά, που πηγαίναμε θέατρο, μπουζούκια. Εγώ δένομαι με τους ανθρώπους. Δεν κάνω παρέα επειδή δουλεύω μαζί τους. Ειλικρινά από όλη την οικογένεια μου έχει λείψει μόνο ο Γιάννης, ο γιος τους. Αυτός βγήκε καλός άνθρωπος, ευγενέστατος και πολύ συναισθηματικός. Τώρα που έμοιασε δεν ξέρω. Και με συμβούλευε για τα προσωπικά μου. Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιό του. Του είχα πει “ρε Γιάννη μου αρέσει αυτός ο γκόμενος. Πες μου τι να κάνω”. Μου είπε να πάω να του δώσω λουλούδι και ότι θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει. Δεν το έκανα» είπε η Σάσα Σταμάτη.