Σταμάτης Γονίδης: Η δημόσια παρατήρηση που έκανε στον Νίνο! «Δεν ήθελα να πεις τραγούδι μου γιατί είσαι...»!

Η επική απάντηση που έλαβε!

Σταμάτης Γονίδης: Η δημόσια παρατήρηση που έκανε στον Νίνο! «Δεν ήθελα να πεις τραγούδι μου γιατί είσαι...»!

Η δημόσια παρατήρηση που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης στον Νίνο! Του είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ήθελα να πεις τραγούδι που γιατί είσαι... ποπ τραγουδιστής»!

Στην χθεσινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλο και στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο τραγουδιστής, Σταμάτης Γονίδης.

Έτσι, στο πλατό βρέθηκαν πολλοί φίλοι του και ερμήνευσαν αγαπημένα του τραγούδια διασκεδάζοντας και απολαβάνοντας μια υπέροχη βραδιά!

Ο Νίνο επέλεξε να πει το τραγούδι “Μια αγάπη δεν τελειώνει” και όταν τελείωσε κι επέστρεψε στη θέση του, ο Σταμάτης Γονίδης έκανε μια παρατήρηση σχετικά με αυτήν την κίνηση και είπε:

«Εσύ είσαι… σταρούμπα. Είσαι ένας καλλιτέχνης που έχεις ένα ορισμένο είδος τραγουδιού, μια γκάμα διαφορετική. Και αυτό που επέλεξες να πεις, εγώ σε άφησα γιατί το ήθελες πολύ. Δεν θα ήθελα να το πεις γιατί εσύ είσαι ποπ τραγουδιστής. Άλλη φορά να με ακούς».

Ενώ, ο Νίνο του απάντησε: «Κοίτα, ο μόνος λόγος που το είπα, συγγνώμη που σε διακόπτω, είναι επειδή μου είπες να μην το πω. Κανένας άλλος λόγος».

Μάλιστα, εχθές ο ίδιος έγινε θέμα συζήτησης με το μικρόφωνο και την απρεπή κίνηση στην πρεμιέρα του!

Ξεσπά ο Νίνο Ξυπολιτάς μετά τις πολύκροτες δηλώσεις του! «Δε φοβάμαι κανέναν σας»!

Μετά τις πολύκροτες δηλώσεις που έκανε ο Νίνο Ξυπολιτάς ξεσπά δημόσια για τα σχόλια που δέχτηκε. «Δε φοβάμαι κανέναν σας»!

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα σε όλους εκείνους που του απάντησαν για τα σχόλια που έκανε κατά του Νίκου Βέρτη.

Νίνο: Η δημόσια συγνώμη στην Δέσποινα Βανδή και η απίστευτη αντίδραση της!

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίνο δέχτηκε αρκετά μηνύματα μίσους τα οποία τον εξόργισαν με αποτέλεσμα να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ηρεμήστε! Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό. Ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δε θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε και μη στέλνετε να πεθάνω κλπ γιατί καταχήν δε φοβάμαι κανέναν σας και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω... Θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα...».