Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μηνάς Χατζησάββας: Η γυναίκα που «έσπασε» την σιωπή της 4 χρόνια μετά τον θάνατο του! «Η αγάπη μας ήταν ακαριαία»!

«Ο Φαλελάκης ήρθε στην ζωή μας αργότερα»!

Μηνάς Χατζησάββας: Η γυναίκα που «έσπασε» την σιωπή της 4 χρόνια μετά τον θάνατο του! «Η αγάπη μας ήταν ακαριαία»!
News 15.12.2019 16:21
Follow us on Google News

Αυτή η γυναίκα «έσπασε» την σιωπή της 4 χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα και είπε μεταξύ άλλων: «Η αγάπη μας ήταν ακαριαία»!

Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα θέματα και στον αγαπημένο της Μηνά Χατζησάββα.

Ο λόγος για την κορυφαία ηθοποιό Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία είπε χαρακτηριστικά:

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη Μηνάς Χατζησάββας θάνατος

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε ο Μηνάς. Η σχέση μας ξεκίνησε από το πρώτο έργο που έπαιξα στην Αθήνα το 1983, στο θέατρο Αεικίνητο, που το είχε στήσει ο Κώστας Αρζόγλου. Η αγάπη μας με τον Μηνά ήταν ακαριαία. Πορευτήκαμε μαζί και παίξαμε σε πολύ σημαντικά έργα. Ήμασταν σαν οικογένεια και πηγαίναμε διακοπές. Ο Κώστας Φαλελάκης ήρθε στη ζωή μας το 1991. Και τα 25 χρόνια της σχέσης τους τα ζήσαμε μαζί.

Ύστερα από την απώλεια του Μηνά, ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Κώστας. Ο Κώστας είναι ένα υπέροχο παιδί και η σχέση τους με τον Μηνά ήταν καταπληκτική και ζηλευτή. Υπήρχε απίστευτη αρμονία, αγάπη, ήθος και ποίηση στη σχέση τους. Πηγαίναμε μαζί σινεμά και σε παραστάσεις στο θέατρο. Πολλές φορές καθόμασταν στο σπίτι τους και μας έφτιαχνε φαγητά ο Κώστας, που είναι εξαιρετικός μάγειρας. Η απώλεια του Μηνά ήταν για μένα ένα τεράστιο χτύπημα. Και ύστερα έφυγαν και άλλοι δικοί μου άνθρωποι, όπως ο σεναριογράφος Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σκηνοθέτης Κώστας Κουτσομύτης αλλά και ο σκηνογράφος Γιώργος Πάτσας».

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Φαλελάκης για τον Μηνά Χατζησάββα: «Η τέφρα του είναι σκορπισμένη…»

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Φαλελάκης για τον Μηνά Χατζησάββα, τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε από την ζωή πρόσφατα: «Η τέφρα του είναι σκορπισμένη…» αναφέρει μεταξύ άλλων....

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού αποκαλύπτοντας πως δεν έχει την τέφρα του αγαπημένου του στο σπίτι αλλά πως είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του.

Συγκλονίζει ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα! «Ήθελα να πάρω το νεκρό του σώμα και...»

Έχεις την τέφρα του Μηνά στο σπίτι σου;

Όχι, η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ, όπως και σ’ ένα άλλο κτήμα, ενός παιδικού του φίλου, στην Επίδαυρο. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει, να τον επινοώ. Δεν υπάρχει μνημείο, να “κολλήσεις” και να μνημονεύεις πέτρες και μάρμαρα. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου, με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ.

Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Εκείνο που με προβλημάτισε περισσότερο και με κράτησε ήταν το ερώτημα: “Αν εγώ φύγω από τη ζωή, δεν υπάρχει αυτή η αγάπη που συντελέστηκε;”. Όχι, θα μείνω να είμαι φορέας αυτής της αγάπης, να πληροφορώ και να λειτουργώ μέσω αυτής και να επηρεάζω την πραγματικότητα όσο μπορώ μέσω αυτής της αγάπης. Αισθάνομαι αγαπημένος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό! Κώστας Φαλελάκης: Αυτός είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μηνά Χατζησάββα στη ζωή του!

Συγκλονίζει ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα! «Ήθελα να πάρω το νεκρό του σώμα και...»

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share