Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτή είναι η δίδυμη αδερφή του; Δείτε το πρόσωπο της... Είναι ηθοποιός!

Δεν πάει ο νου σας!

Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτή είναι η δίδυμη αδερφή του; Δείτε το πρόσωπο της... Είναι ηθοποιός!

Αυτή η ηθοποιός είναι δίδυμη αδερφή του Νίκου Οικονομόπουλου; Δείτε το πρόσωπο της...

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως έχει θηλυκό σωσία και δεν το γνωρίζει! Σε αντίθεση με εκείνη που καθημερινά ακούει το όνομα του!

Ο λόγος για την Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία ήταν καλεσμένη στο “Λούης Night Show” του Alpha Κύπρου και αποκάλυψε πως την μπερδεύουν συνέχεια με τη Χρύσα Ρώπα ή με τον… Νίκο Οικονομόπουλο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Με μπερδεύουν συνέχεια με τη Χρύσα Ρώπα. Μου λένε “α, έχετε παίξει σε αυτό” και λέω εγώ ναι ναι… Τι να τους πω εγώ; Τους λέω δεν είμαι εγώ η Χρύσα Ρώπα και μου λένε “δεν μπορεί να μην είστε εσείς".

Και με έχουν βγάλει και στο ίντερνετ ότι μοιάζω με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μάλιστα, η μαμά μιας φίλης μου, ήταν ο Οικονομόπουλος σε μια αφίσα, και της λέει “ρε συ, η Καίτη τραγουδάει;”.

Έχετε δει ποια είναι η καταγωγή του Νίκου Οικονομόπουλου; Δεν είναι αυτή που φαντάζεστε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Οικονομόπουλος: Αγκαλιά με γνωστή ηθοποιό από το «Γυναικά χωρίς Όνομα»! Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι!

Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι στο νυχτερινό κέντρο! Στην αγκαλιά του Νίκου Οικονομόπουλου βρισκόταν γνωστή ηθοποιός από το "Γυναίκα χωρίς Όνομα".

Βρέθηκε στο κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδά ο Νίκος και τα "έσπασε" με την παρέα της! Στη συνέχεια, εννοείται, πως ο φωτογράφος του Youweekly.gr τους απαθανάτισε να ποζάρουν μαζί!

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη!

Οικονομόπουλος κέντρο

Που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος: Τρυφερές στιγμές πίσω από την πίστα με γνωστή τραγουδίστρια; Δείτε το πρόσωπό της!

Τρυφερές στιγμές πίσω από την πίστα για το Νίκο Οικονομόπουλο με γνωστή τραγουδίστρια; Δείτε το πρόσωπό της! Όλο το ρεπορτάζ! Ερωτευμένος ξανά;

Τραγουδούν μαζί και η χημεία τους πάνω στην πίστα είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας του σχήματος και όπως φαίνεται, η χημεία αυτή που είναι ολοφάνερη σε όλους δεν σταματάει μόνο επάνω στην πίστα! Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η χημεία αυτή συνεχίζεται και στα καμαρίνια!

Νίκος Οικονομόπουλος: Αν δει αυτό το βίντεο της Αραβανή, σίγουρα θα έχει «πρόβλημα»! Πιο «καυτή» από ποτέ...

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, από ανθρώπους που ξέρουν πάρα πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του κέντρου Αθηνών, ο Οικονομόπουλος και η Ζόζεφιν έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες πολύ κοντά ο ένας στον άλλον! "Τρομερά κοντά", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Ciao!

Νίκος Οικονομόπουλος: Τρυφερές στιγμές πίσω από την πίστα με γνωστή τραγουδίστρια; Δείτε το πρόσωπό της!

Τόσο κοντά που ήδη κάποιοι από τους ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα μιλάνε για ένα πολύ καυτό φλερτ!

Οι δυο τραγουδιστές άρχισαν να βρίσκονται κοντά από τις πρόβες....

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr διαψεύδουν το γεγονός αυτό! Οι δυο τραγουδιστές δεν έχουν τίποτα περισσότερο εκτός από εξαιρετικές φιλικές σχέσεις!