Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση «φωτιά» για τον λόγο που μπλόκαρε την Σίσσυ Χρηστίδου

Τι λέει ο παρουσιαστής

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση «φωτιά» για τον λόγο που μπλόκαρε την Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε μια απάντηση «φωτιά» για τον λόγο που έχει μπλοκάρει την Σίσσυ Χρηστίδου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της στο Open το πρωί της Κυριακής.

«Να σα πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του “Έλα χαμογέλα” και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα σόσιαλ τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά ο παρουσιαστής απάντησε στο Twitter σε ερώτηση που δέχτηκε για τον λόγο που την έχει μπλοκάρει.

«Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της, ούτε εμένα η καλύτερή μου» έγραψε.

Ουγγαρέζος Χρηστίδου unfollow

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό ο παρουσιαστής αποκάλυψε την μεγάλη ατυχία που είχε στο σπίτι του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σταύρωσε» την Σίσσυ Χρηστίδου! «Αυτό υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, να μην...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «σταύρωσε» την Σίσσυ Χρηστίδου. «Αυτό υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, να μην...» ήταν μερικά από αυτά που είπε για την παρουσιάστρια.

Ο χαμός στον αέρα του Πρωινού ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Alpha.

«Στα μισά συμφωνώ, ότι όντως αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, το είπαμε, τέλος. Αλλά, φυσικά ένας άνθρωπος του κύρους, της πορείας και της εμπειρίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έχει χρέος να βγει να πει αυτό που νιώθει για τις εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες έπαψε μια συνεργασία με τον Alpha. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς έχει συνηθίσει να λέει τη γνώμη της και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει ποτέ σπάσει τα αβγά, οπότε πάλι συνεπής είναι σε αυτό που λέει.

Ποτέ δεν έχει πει κάτι, νομίζω είναι από τις πρώτες φορές που τουλάχιστον λέει κάτι εδώ, αν λέει κάτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σωστά υποστήριξε αυτό που υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, το να μην λέει άποψη. Είπε ότι δεν πρέπει να τα βάζεις με ένα κανάλι, όπως κι εκείνη δεν τα βάζει με κανέναν» είπε ο παρουσιαστής.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρης Καβατζίκης διαφώνησαν με τον Δημήτρη. «Έχει άποψη αλλά τη λέει με κομψό τρόπο», του είπαν.

«Δεν την διατυπώνει την άποψή της, είναι όλα καλά κι όλα ωραία. Η Σίσσυ δεν βγήκε ποτέ να μας πει για τον ΑΝΤ1, βγήκε τώρα μετά από 10 χρόνια επειδή βγήκε η Γκαγκάκη να απαντήσει» πρόσθεσε εκείνος.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετακόμισε πολύ κοντά σε μια άλλη παρουσιάστρια