Snik: Δεν τον άφηνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Προσοχή! Οι αποδείξεις μέσα από φωτογραφίες!

Καθυστέρησε να βγει μιαμιση ώρα στη σκηνή επειδή ήταν από πίσω μαζί της!

Snik: Δεν τον άφηνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Προσοχή! Οι αποδείξεις μέσα από φωτογραφίες!

Προσοχή! Ακολουθούν αποδείξεις σε φωτογραφίες για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο! Ο Snik έπρεπε να τραγουδήσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν τον άφηνε γιατί τον φιλούσε!

Αυτό το νέο ζευγάρι που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ήταν να μην κάνει την αρχή και να φανεί δημόσια! Τι κι αν στην αρχή έκρυβαν όσο μπορούσαν τον έρωτά τους; Τώρα που έγινε γνωστός, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν... φιλιούνται και αγκαλιάζονται!

Ο Snik είχε προγραμματισμένη εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και... μαντέψτε! Αντί να βγει στη μιαμιση βγήκε στις 3 τραγούδησε για μισή ώρα και μετά εξαφανίστηκε! Ποιος είναι υπαίτιος γι αυτό; Η κάμερα τον έπιασε με την Ηλιάνα σε πολύ τρυφερές στιγμές και κάποιοι λένε πως... εκείνη ήταν η αιτία που... ξεχάστηκε να εμφανιστεί στην ώρα του!

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου snik σχέση

Να τονιστεί πως, όταν έφτασε στο μαγαζί δεν έδωσε βάση στους δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να του μιλήσουν και είχε στο πλάι του... σωματοφύλακες!

Βέβαια, δεν μας κάνουν εντύπωση οι σωματοφύλακες! Έχει λεφτά και το δείχνει.. το είχαμε καταλάβει κι από το χρυσό ρολόι που φορούσε!

Snik: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία! Μαζί στη χαρά του και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Snik ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Μαζί στην χαρά του εννοείται πως ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά στιγμιότυπα από ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίστηκε λίγες ώρες για να τραγουδήσει και μόνο που δεν σκοτώθηκαν για να τον δουν από κοντά! Σήμερα σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος πριν από λίγες ώρες στα instastories του!

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Πριν από το 2020 όπως έγραψε κι εκείνος στο post θα κάνει την εμφάνισή του!

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Snik