Άγριες Μέλισσες: Δείτε τα πρώτα πλάνα του Ιάν Στρατή στην σειρά!

Πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε τα πρώτα πλάνα του Ιάν Στρατή στην σειρά!

Δείτε τα πρώτα πλάνα του Ιάν Στρατή από την εισβολή του στις Άγριες Μέλισσες. Τα πρώτα πλάνα από την συμμετοχή του στην σειρά του ΑΝΤ1, θα παιχτούν απόψε το βράδυ.

Ο τραγουδιστής θα υποδυθεί τον Παύλο, έναν θεατρίνο, ο οποίος θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα γοητεύσει την Δρόσω.

Στο Πρωινό έδειξαν πλάνα από το αποψινό επεισόδιο, πριν αυτό παιχτεί στην τηλεόραση. Σε αυτά βλέπουμε τον Ίαν Στρατή να τραγουδάει στο Διαφάνι, την ίδια στιγμή που στο κοινό είναι η Δρόσω και δείχνε να γοητεύεται.

Εντωμεταξύ δείτε το σπαρακτικό μήνυμα της Μαρίας Κίτσου για τον θάνατο που την «τσάκισε»

Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες εξελίξεις (16/12)! Η κίνηση - ματ της Ελένης που φουντώνει τις ελπίδες του Κυπραίου

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (16/12) στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, καθώς η Ελένη κάνει μια κίνηση ματ που φουντώνει τις ελπίδες του Κυπραίου.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για το θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο. Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητα του; Την επόμενη μέρα όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση το βράδυ στο καφενείο του χωριού. Η Ελένη ζητάει απ’ τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης του με την Ελένη. Το ίδιο βράδυ οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καυγά. Την ίδια ώρα η Δρόσω γοητεύεται απ’ τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν…

Εντωμεταξύ δείτε ένα άλλο σούπερ spoiler για την σχέση της Ελένης με τον Κυπραίο και την εξέλιξη της